Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Gebruik van templates op CT Forum

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Hallo allen. Heb me zojuist geregistreerd op dit forum en heb meteen een vraag c.q. verzoek. Waarom kan ik subSilver niet gebruiken als template e.d.? Ik vind deze van CT ales behalve vriendelijk aan de ogen en zie in mijn priofiel ook dat ik subSilver zou mogen gebruiken. Waarschijnlijk staat de optie aan dat ten alle tijden de CT template gebruikt wordt?
 • Heuj, wen er maar aan ;)
  Dat ze hetzelfde zijn heeft er mee te maken dat de ComputerTotaal template uit de SubSilver template gemaakt is.. Anyway, haal meteen dat plaatje uit je sig, dat mag ook niet ;)
 • [quote:09f35f99b2="webspider"] Anyway, haal meteen dat plaatje uit je sig, dat mag ook niet ;)[/quote:09f35f99b2]

  Yups, dat plaatje moet je dus even weghalen uit je onderschrift, zoals je ook kan lezen in de PB die ik je gezonden heb.
 • Ja okee plaatje is weg. Waarom halen jullie subSilver niet uit de mogelijkheden weg dan? Als eerste klikte ik op profiel om deze hoofdpijn template weg te krijgen :? en zie ik subSilver staan, maar neen het mag niet. Goed, ik zal er aan proberen te wennen maar vind het jammer dat het niet mogelijk is.
 • nee, subSilver mag wel, maar subSilver=ComputerTotaal. Men heeft de subSilver template naar eigen inzien veranderd en daarna gekopieerd naar ComputerTotaal. Get it? :)
 • Ja ik vat em, vind het gewoon jammer dat de standaard template niet beschikbaar is, die is namelijk veel overzichtelijker. En haal dan subSilver gewoon weg :) veel makkelijker en je maakt niemand blij met een dooie mus ;)
 • wat het is..
  subsilver is de enige template die in het NL beschikbaar is.

  Samen met wat eigen aanpassingen is dit gewoon de look van dit forum.

  c'est ca.

  t.
 • [quote:62b2fc65fe="teacher"]wat het is..
  subsilver is de enige template die in het NL beschikbaar is.

  Samen met wat eigen aanpassingen is dit gewoon de look van dit forum.

  c'est ca.

  t.[/quote:62b2fc65fe]

  Dat is geleuter: Er zijn meerdere styles beschikbaar met een Nederlands taalpakket.
  Ok, Gezien ik een aardig lesje heb geleerd heb ik ook geleerd dat je idd het beste met een eigen template kunt komen.
  C!T is dat iig gelukt.

  Ik moet de topic starter wel een beetje gelijk geven, maar als de standaard subsilver style hetzelfde is als de gebruikte style, dan kan die zonder pardon verwijderd worden(wel backuppen natuurlijk), scheeld weer diskruimte ;)
 • [quote:3ac60023f9="CBI-FP"]

  Dat is geleuter: Er zijn meerdere styles beschikbaar met een Nederlands taalpakket.
  Ok, Gezien ik een aardig lesje heb geleerd heb ik ook geleerd dat je idd het beste met een eigen template kunt komen.
  C!T is dat iig gelukt.

  Ik moet de topic starter wel een beetje gelijk geven, maar als de standaard subsilver style hetzelfde is als de gebruikte style, dan kan die zonder pardon verwijderd worden(wel backuppen natuurlijk), scheeld weer diskruimte ;)[/quote:3ac60023f9]

  Dank je wel :), ging me uiteindelijk niet om "gelijk krijgen" hoor, maar waarom subSilver niet bruikbaar is (origineel dus) … Hoe dan ook, prima ik moet denk ik nog even wennen …
 • ok ok.

  subsliver wás een tijdlang het enige NL pakket (dan heb ik het over de tijd dat dit forum overging van UBB naar phpBB) en dat is zo blijven staan.

  Niets mis mee verder imo.
 • dit template lijkt heel erg op de subsilver, alleen er zijn van die hokjes ingebouwd, waar ik ook aan moest wennen, eerst lijkt dat heel erg gek maar je raakt er wel aan gewend, of het overzichtelijker is valt over te dubben, volgens mij maakt het niets uit.
 • ik vin het juist wel erg duidelijk.. beter dan GoT als je het mij vraagt daar staat het een beetje rommelig opgesteld.. :-?
 • Volgens mij is het wel duidelijk en blijft het toch zoals het is en daar ben ik zowaar eens blij mee. Mogelijk bij een volgende release zegt men dan in computerland.

  groetjes Ed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.