Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Wijziging in profiel werkt niet?

Anoniem
R-bin
5 antwoorden
 • Goeiedag,

  Of ik zie iets over het hoofd/doe wat verkeerd of een wijziging die ik in me profiel maakt komt niet door.
  Ik had namelijk altijd aanstaan dat ik een email wou krijgen als er gereageerd was in een topic waar ik ook in gereageerd had. Nu heb ik dit veranderd en wil dit dus niet meer alleen ik blijf nu emailtjes krijgen.
  Bij "Breng mij standaard op de hoogte van reacties:" in mijn profiel staat Nee aangeklikt.
  Ik heb het al een paar keer aangezet en uitgezet, me netjes uitgelogd, ook prive berichten email uitgezet maar het lijkt maar niet te werken.
 • heb je je wachtwoord wel ingevult om de wijzigingen te activeren
 • Volgens mij zorg je door die wijziging er alleen voor dat je vanaf nu niet meer automatisch wordt geabbonneerd op nieuwe topics waar je berichten plaatst. Je abonnementen op oudere topics waar je al eerder op gereageerd hebt blijven bestaan… Als je geen mailtjes meer wilt ontvangen over een bepaald topic, moet je in het topic links onderin klikken op 'Volg dit onderwerp niet meer'.
 • Ik heb ff me wachtwoord bij het profiel ingevoerd maar volgens mij is dit alleen om je wachtwoord te wijzigen, als ik een instelling verander zonder me wachtwoord in te voeren dan wordt dat wel onthouden.
  Volgens mij kreeg ik ook gewoon emailtjes van onderwerpen waarin ik gepost heb nadat ik dat heb aangezet, maar ik zal er ff op letten of ik misschien al minder emailtjes krijg.
 • voor het wijzigen van het wachtwoord moet je eerst je oude invoeren en daarna 2 x het nieuwe

  voor het bevestigen van een verandering moet je alleen op de 1e plaats een wachtwoord invoeren

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.