Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Sorry hoor maar ik snap dr echt helemaal niks meer van hiero

Anoniem
teacher
4 antwoorden
 • Hallo iedereen
  Ik weet 100% dat veel mensen het met mij eens zullen zijn wat ik nu ga vertellen.
  Ik vind dat hier topics een beetje te snel worden gesloten, mensen vals worden beschuldigd voor illigaal kopieren, mensen niet worden geloofd..bla bla bla…Net ook weer hoor..onze Jafo heb weer ff een topic gesloten omdat hij vond dat de topicstarten wel eens niet de waarheid sprak….sorry hoor maar dit gaat mij echt te ver.
  Ook hoef je het woord Crack maar te NOEMEN of het topic wordt dichtgeflikkerd…dit gaat toch ook nergens over..in de computer! totaal worden hele artikelen over Usenet/Bittorent gezet..en wil je dr hier wat over vragen….dan is het opeens illigaal, en zeg je er wat van, dan krijg je te horen dat dit forum apart staat van het blad. Nou het kan echt aan mij liggen hoor, maar ik zie hier duidelijk tog een Computer! Totaal logo boven staan…

  Nou zit ik voornamelijk in de Games sectie…maar als ik het forum zo eens doorkijk gaat het overal zo…

  Nou dit topic zal ook wel weer gesloten worden en ik zal wel weer overspoeld worden met PB'tjes van moderators maar dat boeit me nu niet ik wilde gewoon even laten weten wat ik en meerdere mensen waar ik mee gesproken heb ervan vinden.

  GamerNeo
 • Bittorrent en Usenet zijn niet illegaal, cracks zijn dat wel. In het nabije verleden zijn diverse (beheerders van) forums aansprakelijk gesteld voor de uitlatingen op het forum. Dit kan zelfs juridische consequenties hebben. Met het noemen van cracks breng je deze mensen dus ernstig in verlegenheid. Het verwijderen en sluiten van dergelijke topics gebeurt dus niet uit overdreven braafheid of schijnheiligheid, maar uit pure noodzaak. Dergelijke insinuaties zijn dan ook niet gepast.
 • Tja als het echt duidelijk is dat iemand een spel niet legaal heeft dan is het natuurlijk simpel maar vaak is het hier niet duidelijk of iemand iets wel legaal heeft of niet maar dan wordt evengoed het topic snel op slot gedaan.
  Ik snap ook wel dat de moderators geen risico willen nemen met of iets nou legaal is of niet maar af en toe wordt er wel erg snel een slotje op gegooid, ook bij zaken die gewoon niet illegaal zijn.

  EDIT:
  dat moderators of eigenaren van een forum aansprakelijk worden gesteld voor de uitlatingen van de leden van een forum vind ik een btje raar, een simpel "de eigenaar is niet verantwoordelijk voor de berichten" is niet iets wat hier bij kan werken?
 • Kben het volledig eens met R-Bin, er zijn idd dingen waarbij er gewoon een slot op moet omdat het illegaal is, maar er zijn idd topics die heel snel op slot gaan.
  Greetzzz,
  T66

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.