Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Kan mijn gebruikersnaam niet wijzigen

Anoniem
Wim Sturkenboom
6 antwoorden
  • Wat ik ook doe ik kan mijn gebruikersnaam niet wijzigen……Hij komt altijd terug op degene die ik nu heb. Alles ettelijke malen geprobeerd in profiel, uitloggen, terug inloggen, hopeloos en ik WIL ME NIET OPNIEUW REGISTREREN als laatste redmiddel.
  • Dat klopt je kan je gebruikersnaam niet veranderen, daarvoor moet je een mailtje sturen naar een admin om te vragen of die dat wil doen.
  • Ja, maar dan had ik dat toch graag wel eerst ergens gelezen, of heb ik misschien iets gemist. In elk geval kan er softwarematig of zo voor gezorgd worden dat ge een melding krijgt in de aard van: sorry ge hebt Uzelf nu eenmaal een gekke naam gegeven; learn to live with it. Ik snap de bedoeling trouwens van dat soort restricties niet. Of hebben de administrators misschien graag wat meer werk ? Hoeft maar te vragen….. Zal zien dat ik wat kan doen.
    Bedankt alvast; zal een dezer dagen een smeekbede aan de adm. richten.
  • Uhm, je hebt welgeteld 4 berichten; maak gewoon een nieuwe account aan? wel zo makkelijk ;)
  • als je gezocht hebt op [b:f8ed65c797]gebruikersnaam wijzigen [/b:f8ed65c797]had je kunnen weten dat het niet mogelijk is

    er zijn hiervoor al enkele items gemaakt, alle met resultaat niet normaal mogelijk
  • Ik vind het ook beter dat je je gebruikersnaam niet kan wijzigen, dan krijg je niet van die mensen die elke week een andere naam hebben enzo.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.