Vraag & Antwoord

Feedback Forum

download PDF-file van CT niet te lezen

Anoniem
Edmond Varwijk
3 antwoorden
 • Ik heb een PDF-file gedownload vanavond over back-upsysteem.
  PDF wordt geladen in Adobe maar is NIET TE LEZEN, over de gehele tekst staan zwart-witte blokjes. Hoe los ik dat op.
 • [b:ffbea0a2ff]Wat hoort in Feedback thuis en wat niet?[/b:ffbea0a2ff]

  Het Feedback forum is bedoeld voor Feedback op het gehele Computer!Totaal forum, in de breedste zin van het woord. Het vormt de basis voor verbeteringen aan, en het goed functioneren van, het forum. Je kunt hier dus terecht voor suggesties m.b.t. - technische en inhoudelijke - verbeteringen. Ook kun je hier melding maken van onjuist gebruik van het forum; denk hierbij aan SPAM, dubbel- of op de verkeerde plaats posten, Off-Topic of asociaal gedrag, enz. Een derde hoofdreden voor het bestaan van dit forum is de gelegenheid voor het stellen van vragen: weet je niet hoe iets werkt, vraag je je af waarom er een bepaalde keuze gemaakt is, vraag het hier. Kijk wel eerst even in de handleiding of maak gebruik van de zoekfunctie om er achter te komen of er ergens al een antwoord staat op je vraag.

  [b:ffbea0a2ff]Inhoudelijke vragen over het maandblad Computer!Totaal horen hier niet. Heb je een vraag? Stel deze dan aan de redactie via redactie@computertotaal.nl [/b:ffbea0a2ff]

  Kortom, stuur even een E-mail naar de Redactie.
 • carlobernardini had eenzelfde probleem. BIj hem kwam de downloadlink niet. Ook hem heb ik geadviseerd een mail te sturen in zijn geval naar de hoofdredacteur.

  Ik zal hen zelf ook even attenderen dat er blijkbaar iets niet goed gaat met de artikelendownload.

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.