Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Na vijf jaar is het dan zover...

Anoniem
Johnny321
7 antwoorden
 • Bij deze kondig ik de beëindiging van mijn functie als moderator van het Computer!Totaal Forum aan. Mijn taak als moderator van het Feedback-forum zal worden overgenomen door Jeroen de Jager. Hiermee ben ik niet langer het aanspreekpunt van dit onderdeel, en zullen mijn privileges natuurlijk vervallen. Helaas ben ik tegenwoordig nauwelijks meer op dit forum aanwezig, en daarmee werd de taak van moderator onwerkbaar.

  Iedereen nog veel plezier gewenst en natuurlijk zal ik nog wel regelmatig als "gewone bezoeker" opduiken. Voor de geïnteresseerden hieronder een stukje voorgeschiedenis.

  Ruim vijf jaar geleden kwam ik op het Computer!Totaal-forum terecht met wat computer-vragen. Al snel ontdekte ik het "algemene gedeelte" dat destijds, als ik het goed heb, nog "het podium" heette. Ik vond het prachtig om daar lange discussies te starten en te voeren, soms over diepgaande politieke onderwerpen, vaak ook nogal onzinnig. Na vele honderden berichten vroeg een van de redactieleden of ik het zag zitten om moderator te worden. Daar hoefde ik niet lang over na te denken; tuurlijk wilde ik dat. Een jaar of twee heb ik samen met anderen het algemene gedeelte van het forum beheerd, en dat beviel prima.
  Helaas kwam er een moment dat de "leiding" van het forum een nieuwe weg in wilde slaan, waarin discussie over niet-pc-onderwerpen geen plaats kende. Met de verdwijning van het podium kreeg ik de functie van Moderator van het Feedback-gedeelte, een functie die ik nog enige tijd netjes heb bekleed. Helaas werd het forum voor mij steeds minder interessant; ik vind computers en alles daar omheen erg leuk (niet voor niets studeer ik BedrijfsInformatieTechnologie), maar ik zoek ook andere onderwerpen. Daarnaast heb ik het met mijn bestuursfunctie, werk, sport en sociale "verplichtingen" erg druk gekregen en bezoek ik dit forum nauwelijks meer. Uit plichtsbesef bekijk ik deze site nog zeker eens per week, maar van moderaten is geen sprake meer: ik heb in het Feedback-forum weinig te zoeken, aangezien de discussies over onderwerpen gaan waar andere mods mee te maken hebben.
  Jullie snappen nu vast wel waar ik heen wil, waarschijnlijk was de titel daarvoor al voldoende: ik zie het niet langer als gerechtvaardigd om mijn naam als "moderator" van het Feedback-forum te zien staan.
  Lang verhaal kort: ik stop officieel als moderator van het Feedback-forum, Het zou heel goed kunnen dat ik over enkele maanden weer (meer) vrije tijd heb, en weer een trouwe bezoeker (of meer) van deze site word, maar voorlopig heb ik simpelweg geen tijd.
 • Jammer Frans, mja die dingen lopen soms zo en een druk privéleven gaat voor.

  Groetjes en misschien tot ziens… :wink:
 • Aan al het goede komt een eind. ;)
  Bedankt voor je inzet!
 • Waar staan de vacatures ^_^

  Heel verstandig, geen tijd voor dit forum hebben, beter te veel tijd besteden aan je sociale leven ;)
 • Bedankt voor je inzet [img:7a7ced2266]http://smile.smilies.nl/382.gif[/img:7a7ced2266]
 • Frans
  begrijpelijk dat prive ( waar in mijn accent agui?? ) voor gaat.
  bedankt voor je inzet en suc6 met de rest

  PS net als Vandread
  Waar moeten we solliciteren om jouw functie over te nemen en waar staat je functieprofiel??


  ((heb mogelijk interesse maar weet niet wat t kost aan vrije tijd, vergoeding is inrelevant…ben al oprichter helpdesk HCC Westbrabant :lol: :lol: )
 • Functie van Surfdude was modereren van Feedback, dit word overgenomen door Jeroen de Jager.
  Er staan momenteel geen vactures open, overigens worden Mod's uitgekozen door Mods/admins en is er geen solicitatie procedure, je word gevraagd of niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.