Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Mail

Anoniem
Cpt.Iglo
4 antwoorden
 • Ik heb in mn profiel ingesteld dat ik geen mail ontvangen wil als er iemand in een topic reageerd waarin ik ook gereageerd heb.

  Toch blijf ik mailtjes ontvangen.. :-?

  Hoe kan dit? Of doe ik wat fout?

  Thnx! :)
 • Had je eerst aanstaan dat je wel meeltjes wou ontvangen? Zoja dan krijg je nog email van de topics waar je toen op gereageerd had en er weer een nieuwe reactie is. Je kan onder in dat topic aangeven dat je die niet meer wil volgen (of op de link klikken in het meeltje)
 • [quote:ad2402e7f0="R-bin"]Had je eerst aanstaan dat je wel meeltjes wou ontvangen? Zoja dan krijg je nog email van de topics waar je toen op gereageerd had en er weer een nieuwe reactie is. Je kan onder in dat topic aangeven dat je die niet meer wil volgen (of op de link klikken in het meeltje)[/quote:ad2402e7f0]Ja klopt, ik had dat eerst wel aanstaan alleen vond ik het een btje irritant dat ik dan 60 mailtjes per dag krijg. :P

  Maar kzal het ff proberen.

  Thnx!
 • Idd dit had ik eerst ook totdat ik dacht "wat heb ik hier eigenlijk aan?" ik verwijderde ze toch meteen. In ieder geval zal je geen berichten ontvangen van nieuwe topics waarop je gereageerd heb maar van oude waarvoor je al "ingeschreven" was dus wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.