Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Papier

Anoniem
Red Dragon
3 antwoorden
 • Hoi allemaal, ik lees al sinds 1998 of begin 1999 Computer Totaal en vind het een heel goed blad, het meeste weet ik al maar die artikelen van "64 bits uitgelegd" en dergelijke over dvd's en hoe ze worden gemaakt, vind ik erg leuk en leerzaam, en natuurlijk zijn de nieuwtjes ook fijn, 64 bits etc.

  Hoe dan ook:
  Vandaag kwam er weer een editie door de bus dus ik helemaal blij, maar nu alleen is [b:f7e938130c]het papier van het blad anders[/b:f7e938130c] en ruw. Kunnen jullie het weer terug veranderen want dit voelt verschrikkelijk in de handen. Of komt het misschien door wat slechte bomen, zou dat kunnen?
 • Beste nnxion,

  Inhoudelijke vragen, opmerkingen of suggestues over artikelen in het maandblad Computer!Totaal horen hier niet. Heb je een vraag? Stel deze dan aan de redactie via redactie@computertotaal.nl . Wanneer je wilt discussiëren over een bepaald onderwerp kan dat in het forum dat gaat over dat onderwerp. Overigens worden in dit forum regelmatig topics door de redactie van Computer!Totaal gestart n.a.v. een artikel in het blad.
  Dat kan je hier vinden: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewforum.php?f=30
 • Tsja ik voelde ook al enig verschil, een stuk ruwer, net zo'n soort papier als dat HCC boekje. Dat gladde papier is een stuk fijner kwa bladeren etc.

  Echter ruimte om in te gaan in het algemeen over het blad kan niet in dat subforum, alleen over de artikelen die aan bod zijn gekomen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.