Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Hoe kan het dat ik het nummer van mei al binnen heb!?

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Hallo iedereen, ik ben pas lid geworden van computer totaal… maar nou heb ik net het eerste nummer binnen gekregen, alleen wat schetst mijn verbazing, het is het nummmer van MEI! hoe kan dit, is dit altijd zO, hoor je altijd van 1 maand eerder het blad te krijgen?
 • [quote:86801b16b2="jelleu"]Hallo iedereen, ik ben pas lid geworden van computer totaal… maar nou heb ik net het eerste nummer binnen gekregen, alleen wat schetst mijn verbazing, het is het nummmer van MEI! hoe kan dit, is dit altijd zO, hoor je altijd van 1 maand eerder het blad te krijgen?[/quote:86801b16b2]Ja, dit is normaal, maar deze topics horen [u:86801b16b2]niet[/u:86801b16b2] in het Feedback Forum.
  [quote:86801b16b2="FAQ"]Inhoudelijke vragen over het maandblad Computer!Totaal horen hier niet. Heb je een vraag? Stel deze dan aan de redactie via redactie@computertotaal.nl.[/quote:86801b16b2]
 • oh sorrry, maar jullie hebben dus allemaal het nummer van mei al binnnen?
 • Ja dat is normaal, halver wegen de maand komt er een nieuw nummer uit met de maand die gaat komen.
  Halverwegen april dus het mei nummer, halverwege mei het juni nummer, halverwegen juni het juli/augustus nummer.
 • Check PCM, check de Libelle, Margriet. Its common practice. Zo wordt voorkomen dat de inhoud verouderd is tegen dat ie de winkels haalt :)

  groetjes Ed

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.