Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Suggestie voor een nieuw forum onderdeel *Slotje AUB*

Anoniem
teacher
4 antwoorden
 • Het zou misschien leuk zijn als we een soort 'offtopic' forum zouden maken waar alle offtopics geplaatst kunnen worden en niet al te serieuze antwoorden hoeven te geven.

  Ik weet niet wat jullie ervan denken, maar het leek mij een goed idee.

  MVG,

  Lars Bisschops
 • [b:caec8f2833]Jullie hebben hier allemaal fora waar je kunt discussiëren over van alles wat met computers te maken heeft. Zou het niet leuk zijn om ook een forum te hebben waar je kunt praten over dingen die niet met computers te maken hebben, zoals politiek, sport, het weer, koetjes en kalfjes, enz.? [/b:caec8f2833]
  Voor dergelijke onderwerpen moet je toch echt zijn bij één van de vele andere fora die het internet rijk is. Een dergelijk Off-Topic Forum heeft Computer!Totaal ruime tijd gehad, maar toch heeft de redactie halverwege 2002 besloten nog alleen computerfora aan te bieden, en daarom is het Off-Topic Forum verdwenen.
  Om aan alle onzekerheid een einde te maken heeft Jeroen de Jager in het feedback forum gepost dat OT hier nooit terug zal keren. De precieze bewoordingen lees je hier.
  Wel heb je de mogelijkheid om op de Chat over andere onderwerpen te praten. Deze chat heeft echter geen relatie met Computer!Totaal, en is opgezet door en voor forum gebruikers.

  Nog de quote van Jeroen:
  [i:caec8f2833]Jongens, het heeft geen zin om ook maar een seconde aan een OT-forum of iets wat daarop lijkt te denken. Dat komt er niet. Punt, einde discussie, basta, njet enz.
  Laat deze post een legendarische zijn en iedereen mag ernaar verwijzen: er komt geen OT-forum op het Computer!Totaal forum. Dus voorstellen in die richting hebben geen zin en worden wat mij betreft direct beantwoord door een link naar deze posting.[/i:caec8f2833]

  zie: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=82902
 • Oke, bedankt voor je info en sorry voor het maken van dit topic, ik had die post over het OT forum nog nergens gelezen.

  [quote:e4f29de257]Wel heb je de mogelijkheid om op de Chat over andere onderwerpen te praten. Deze chat heeft echter geen relatie met Computer!Totaal, en is opgezet door en voor forum gebruikers. [/quote:e4f29de257]

  En waar kan ik deze chat vinden?
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=136151
  Waar die FAQ's ook al niet goed voor zijn, he. ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.