Vraag & Antwoord

Feedback Forum

webwereld-forum exit

Anoniem
Edmond Varwijk
5 antwoorden
 • zou niet weten waar ik anders het kwijt moet: vanmorgen was het er nog, vanmiddag bleek het de nek omgedraaid, het webwereldforum, waar bezoekers van dit forum elkaar ook vaak tegenkwamen.
  jammer, jammer, jammer.

  (idg-commentaar: forum voegt niets toe aan onze nieuwssite….)
 • Tsja, ik kom al jaren op Webwereld, schrijf er zelfs voor, maar kende het forum helemaal niet. Ik snap desondanks volledig je frustratie enzo, maar hier hoort het ook niet. Stuur de redactie een mailtje (Laurens is deze week met vakantie, dus geef ze enig respijt) of iemand anders @idg.nl. OK? Zelf kan ik me wel voorstellen dat de inspanning van mensen en middelen nu gericht is op een nog betere nieuwssite, en daar ben ik dan wel weer blij mee. Kom je lekker hier forummen en daar nieuwzen. Prima toch!

  Anyway, dit is het Computer!Totaal-hobbyknutselsoldeerboutbitjeoverbytesraid5linksklikrechtsklik-forum en wat we verder met deze discussie dan aanmoeten, ik weet het niet.

  groetjes Ed

  Overigens, wel mooi geworden vind ik die nieuwe Webwereld, al moet ik soms wel even zoeken enzo, maar het wordt komende maanden nog veel mooier, dus stay tuned!
 • tja, ik wist ook niet wat ik ermee aan moest, dus zocht ik een uitlaatklep.
  zoals je leest heb ik mijn frustratie al gemeld bij @idg.nl!
 • Het is al jaren bekend dat het forum op webwereld zou verdwijnen in de nieuwe opzet. Die opzet is echter diverse malen uitgesteld. Forum was trouwens ook op sterven na dood. Desinteresse van de redactie en een forum met beperkte mgelijkheden. Maar goed, het forum is niet meer.
 • :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.