Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Onestat statistieken...

[quote:9a7e862c87]<!-- // Account ID : 210525 // Website URL: http://www.computertotaal.nl // Copyright (C) 2002-2004 OneStat.com All Rights Reserved function OneStat_Pageview() { var d=document; var sid="210525"; var CONTENTSECTION=""; var CUSTOMDATA=""; var osp_ACTION=""; var osp_TRANSACTION=""; var osp_AMOUNT=""; var osp_PRODUCTCODE=""; var osp_PRODUCTGROUP=""; var osp_ADCAMPAIGN=""; var osp_URL=d.URL; var osp_Title=d.title; var t=new Date(); var p="http"+(d.URL.indexOf('https:')==0?'s':'')+"://stat.onestat.com/stat.aspx?tagver=2&sid="+sid; p+="&url="+escape(osp_URL); p+="&ti="+escape(osp_Title); p+="&section="+escape(CONTENTSECTION); p+="&custom="+escape(CUSTOMDATA); p+="&cma="+escape(osp_ACTION); p+="&cmt="+escape(osp_TRANSACTION); p+="&cmm="+escape(osp_AMOUNT); p+="&cmp="+escape(osp_PRODUCTCODE); p+="&cmg="+escape(osp_PRODUCTGROUP); p+="&cmad="+escape(osp_ADCAMPAIGN); p+="&rf="+escape(parent==self?window.document.referrer:top.document.referrer); p+="&tz="+escape(t.getTimezoneOffset()); p+="&ch="+escape(t.getHours()); p+="&js=1"; p+="&ul="+escape(navigator.appName=="Netscape"?navigator.language:navigator.userLanguage); if(typeof(screen)=="object"){ p+="&sr="+screen.width+"x"+screen.height;p+="&cd="+screen.colorDepth; p+="&jo="+(navigator.javaEnabled()?"Yes":"No"); } d.write('<A HREF="http://www.onestat.com/aspx/login.aspx?sid='+sid+'" target=_blank><IMG ID="ONESTAT_TAG" BORDER="0" WIDTH="1" HEIGHT="1" SRC="'+p+'" ></A>'); } OneStat_Pageview(); //-->[/quote:9a7e862c87] Leuk, statistieken. [quote:9a7e862c87]Pingen naar stat.onestat.com [217.22.65.25] met 32 byte gegevens: Time-out bij opdracht. Time-out bij opdracht. Time-out bij opdracht. Time-out bij opdracht. Ping-statistieken voor 217.22.65.25: Pakketten: verzonden = 4, ontvangen = 0, verloren = 4 (100% verlies), Retourtijd bij benadering in milliseconden: Minimum = 0 ms, Maximum = 0 ms, Gemiddeld = 0 ms[/quote:9a7e862c87] Minder leuk, statistieken die opgeroepen worden, maar waarbij de site geen reactie geeft... waardoor het hele forum bijzonder slecht te surfen wordt: in ieder geval Opera laat de pagina pas zien als alles geladen is, wat op deze manier erg lang duurt... Waarom sowiso onestat stats? je hebt toch een SQL database waar je zo statistieken uit kunt trekken? :/ Of is het een webserverscript dat nog eventjes dat stukje dynamisch vlak voor de </body> zet? :roll: iig: host statistieken óf zelf, óf zorg ervoor dat de statistieken het laden van de pagina niet vertragen... (of zorg ervoor dat je stats 24/7 uptime hebben, maar dat gaat moeilijk) edit: [quote:9a7e862c87]127.0.0.1 stat.onestat.com[/quote:9a7e862c87] in je hosts. doet gelukkig wonderen...

Anoniem
webspider