Vraag & Antwoord

Feedback Forum

De vraag beter lezen zonder het bericht te openen.

Anoniem
Comp-Freak
6 antwoorden
 • Op een Belgische forum is het mogelijk om de eerste regels van de vraagsteller te lezen door met je muis op het bericht te gaan staan.
  De onderwerpregel is vaak dermate vaag dat je het bericht niet gaat bekijken of juist weer wegklikt als het onderwerp toch niet interessant is.

  http://forums.telenet.be/breedband/index.php?…

  Misschien iets voor dit forum om dit ook op te nemen als het technisch kan uiteraard.
 • Klinkt idd erg handig… en ziet er ook zo uit… alleen in IE: In FF werkt dat niet. Misschien is het wel mogelijk?
  Zit iig niet in de uitbredingen van phpBB
 • http://www.kempvis.com/Screenshot-305.jpg, werkt dus wel in Firefox (niet multi-lines, dan krijg je [][] ipv zichtbare enters), maar dit is een vBulletin mogelijkheid, zal vast ook wel voor phpBB ergens als mod te vinden zijn, maar ik vind dat totaal niet handig, tegen de tijd dat die hint zichtbaar is had ik al topic kunnen openen, lezen en bepalen of ik het wil zien en zoniet back @muis drukken.
 • Firefox doet het ook wel, is alleen wat trager denk ik. Dit is een feature van het gebruikte vBulletin. Geen idee of het in phpbb ook mogelijk is. Is vast wel een mod voor?
 • Handig, maar ik vind het knap irritant dat die popup [i:57d6d25ce7]overal [/i:57d6d25ce7]in de kolom "auteur / onderwerp" verschijnt. Mocht het hier gebruikt worden, dan graag zodaning dat de popup alleen verschijnt als je met je muis op de [i:57d6d25ce7]link [/i:57d6d25ce7]naar het bericht staat.
 • vbulletin != phpbb.. afaik heeft phpbb niet zo'n functie (bovendien past een goede titel best in de lengte die je tot je beschikking hebt.. 60 tekens is best veel ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.