Vraag & Antwoord

Feedback Forum

e-mailbericht vanuit CT

Anoniem
Obi-wan-kenobi
8 antwoorden
 • Als ik mijn email open na een bericht van CT dat er gereageerd is, krijg ik telkens het bericht "[u:1cadc6afbf][i:1cadc6afbf][b:1cadc6afbf]Het onderwerp of bericht dat u zoekt bestaat niet [/b:1cadc6afbf][/i:1cadc6afbf][/u:1cadc6afbf]" Vreemd, als ik dan "normaal" naar CT ga en bewuste rubriek open, is e.e.a. wel toegangkelijk.
 • Wellicht dat je e-mail programma de link in het bericht niet zo goed snapt…
 • [quote:1457cf73b0="Bill Gates"]Wellicht dat je e-mail programma de link in het bericht niet zo goed snapt…[/quote:1457cf73b0]
  Ik denk te kunnen opmerkendat mijn e-mailprogramma er niets mee te maken heeft. Ik ontvang in mijn emailprogramma een antwoord van CT! met de vraag de daarin aangegeven "link" naar het betreffende onderwerp aan te klikken. Als dat gedaan is[u:1457cf73b0][i:1457cf73b0][b:1457cf73b0] GEEFT COMPUTER TOTAAL!
  IN HAAR BERICHT AAN [/b:1457cf73b0][/i:1457cf73b0][/u:1457cf73b0]"het onderwerp of bericht dat u zoekt bestaat niet".
  Dus het is niet mijn emailprogr. maar een officiele aankondiging van CT!
 • Maar die link die de Computer!Totaal jouw stuurt zou wel eens verkeerd begrepen kunnen worden door je e-mail programma. Als je er dan op klikt kom je op een verkeerde pagina.

  Maar copy-paste anders eens zo'n bericht hier?
 • Ik heb geprobeerd met "print screen" maar krijg het niet voor elkaar. Zal ik anders naar je privé-adres via Word kopie sturen?
 • Dat kan, maar je kan toch ook gewoon het bericht even copieren en hier plaatsen?
 • krijg het nl niet gekopieerd (dus het bericht van CT!), wel een printscreen in Word. Printscreen lukt niet in dit scherm
 • je kan plaatjes allen plaatsen via een websteck en dan via de img tag plaatsen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord