Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Waarschuwing: de pagina is verlopen

Anoniem
Moos
6 antwoorden
 • Als ik via Zoeken op een lijst kom met overeenkomende items en ik klik er een aan dan kan ik via Vorige niet meer terug naar de lijst van de zoekresultaten en krijg ik iedere keer Waarschuwing: de pagina is verlopen , moet ik eerst weer opnieuw zoeken, kan ik 1 item bekijken en als ik dan terug wil krijg ik weer: Waarschuwing: de pagina is verlopen
  Weet iemand hoe dat kan????
 • Jep, de ttl (time to life: de houdbaarheidstijd) van de pagina is te kort ingesteld. Kun je niet veel aan doen (is door de server bepaald) maar je kunt in de instellingen van je browser opgeven dattie niet voor elk bezoek een verse pagina moet ophalen.
 • hoe kort is kort? Dit gebeurt namelijk al als ik binnen 1 seconde terug wil naar de zoekresultaten, is wel een erg korte ttl dan.
  En hoe stel ik die (niet) pagina verversing in?
 • Dit viel mij idd ook op, eerder kon ik wel met vorige terug naar de zoekresultaten.
 • Dat bedoel ik dus, vroeger kon het wel, nu niet meer, en het ligt niet aan mijn computer want bij anderen werkt het precies hetzelfde.
  Zoeken op onderwerpen doe ik dus steeds minder bij c!t en dat is jammer.
 • Als je dan bij die page expired pagina komt, gewoon F5 rammen (en mogelijk nog op ok/opnieuw). Is in ieder geval al beter dan compleet opnieuw zoekpagina openen etc. In Firefox heb je dit probleem trouwens niet ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.