Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Merkenonderzoek

Anoniem
Phrea
4 antwoorden
 • Misschien wel nuttig, maar na het een keer gezien te hebben hoeft het voor mij niet. Ik zie er het nut niet van in. Maar ja, wie ben ik.

  Ik had iets heel anders gedacht:
  Je mening geven, goed of slecht, over het product wat je gebruikt. Dat bundelen en weergeven zou voor heel veel mensen een goede indicatie zijn om bepaalde merken links te laten liggen ten gunste van betere.

  MVG, perloc
 • Nee, niet-onderbouwde meningen zijn niet interessant, puur omdat het reacties kunnen zijn van mensen buiten de doelgroep van het product. Los daarvan is het ook niet de reden dat het merkenonderzoek wordt gehouden; Het gaat meer om de naamsbekendheid van de merken - die is ook belangrijker: koop je eerder een kaartje van een merk dat je kent of van een onbekend merk?
 • [Edit]
  Lama, deed er ook niet echt toe
 • Daarnaast vraag ik mij altijd de 'waarheid' af van de gegeven antwoorden. Ik denk dat er nog wel aardig wat mensen zijn die niet eens echt nadenken over hun te geven antwoord maar zich gewoon snel een weg klikken tot het einde van de vragenlijst, alleen maar om kans te maken op een prijs.
  Open vragen waren in mijn ogen zinvoller geweest maar dan is het tegelijkertijd ook vrijwel onmogelijk om al deze antwoorden te verwerken en samen te vatten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.