Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Antwoorden en dan topic sluiten

Anoniem
None
30 antwoorden
 • Over de mond snoeren gesproken
  Ronduit onbeschoft.
  Heren moderators, ik vind het op zijn zachtst gezegd arrogant en van bijzonder weinig inlevingsvermogen getuigen om ervan uit te gaan dat als jullie iets begrijpen een ander de mond gesnoerd wordt met een paar one-liners met het idee dat de ander het dan ook maar moet begrijpen.
  Wie zijn hier nu eigenlijk de nerds?
 • Als je het niet eens bent met het sluiten van een topic, kun je een pb aan de desbetreffende moderator sturen. Ben je het niet met zijn antwoord eens, dan kun je nog een andere moderator aanspreken. Maar dan houdt het gewoon op. Overigens heeft dit onderwerp weinig zin, zonder te weten over welke post we het hebben. Verder kun je je afvragen of je zelf niet iets te lange tenen hebt.
 • [quote:86c69247ee="gerben"]Als je het niet eens bent met het sluiten van een topic, kun je een pb aan de desbetreffende moderator sturen. Ben je het niet met zijn antwoord eens, dan kun je nog een andere moderator aanspreken. Maar dan houdt het gewoon op. Overigens heeft dit onderwerp weinig zin, zonder te weten over welke post we het hebben. Verder kun je je afvragen of je zelf niet iets te lange tenen hebt.[/quote:86c69247ee]

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=157500
  (gesloten topic uit zijn riante post geschiedenis)

  Ik denk dat de reactie van Teacher en die andere gast bij de ts in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Verder zijn die inlognamen bedoeld om te voorkomen dat jan en alleman kan posten. Nu kun je iemand die zich vervelend gedraagd bannen zonder dat diegene opnieuw kan posten. (Nieuwe gebruikersnaam aanmaken zou kunnen, maar is supersupersupermega veel werk, en dan nog het inloggen, damn wat een moeite :o )
 • [quote:ee29eb5243="thijsVer"]Over de mond snoeren gesproken
  Ronduit onbeschoft.
  Heren moderators, ik vind het op zijn zachtst gezegd arrogant en van bijzonder weinig inlevingsvermogen getuigen om ervan uit te gaan dat als jullie iets begrijpen een ander de mond gesnoerd wordt met een paar one-liners met het idee dat de ander het dan ook maar moet begrijpen.
  Wie zijn hier nu eigenlijk de nerds?[/quote:ee29eb5243]

  Ik vind je, op dit moment, super onbeleefd. Wat je zou kunnen doen, is je iets meer inleven in de forum-etiquette hier.

  In je gesloten topic stelde je niet echt een duidelijke vraag, maar stond er een hoop gebrabbel waar flink wat frustratie vanaf droop. Daar kunnen we niets mee. Dus in plaats van je nu wéér te laten kennen met dit nieuwe topic, zou je eens kritisch kunnen kijken naar je manier van vragen stellen.

  Als laatste, je hebt een slotje op een vraag gevangen. Dat is niet het eind van de wereld, en zéker geen nieuwe frustratie-uiting waard. De wereld draait met of zonder slotje gewoon door.  t.
 • Onbeleefd?
  Kritiek hebben wordt hier dus als onbeleefd gezien?
  Onbeleefd zijn kinderen die hun ouders tegenspreken of moderators die botweg topics sluiten als je niet precies volgens hun hiërachische manier van denken reageert.
  Of mensen als ik die ineens besluiten om inderdaad onbeleefd te zijn en jouw een van zichzelf overtuigde betweter vindt
 • Beste Thijs,

  Je gedraagt je als een puber. Wil je serieus genomen worden? Verander dan snel je houding en stel je vragen op een normale manier.
  Overigens heb je al antwoord gehad op je eerste posting (zie mijn laatste antwoord daar) en had je die vraag niet eens hoeven stellen als je de handleiding had gelezen (http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php)…

  Een forum is geen democratie en je hebt in het openbaar respect op te brengen voor moderators en admins, ook al kun je dat in je hart niet. Krijg je dat niet voor mekaar, dan is er hier geen plek meer voor je.
  Laatste waarschuwing!
 • Wat een ongelooflijk non problem! Zitten zaniken over je eigen slordigheid. Ben het 100% eens met die moderators en de uitleg in de forumregels lijkt me duidelijk. Mijn insteek is, vanwege de geringe kwetsbaarheid, gewoon op alle forums waar ik ben geregistreerd hetzelfde password te gebruiken. Makkelijk te onthouden dus.
 • http://www.prozac.com ? :roll:

  Maar je kan ook even een stukje lezen:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php#11

  Als je je registreert krijg je over het algemeen een mailtje met info, zet die in een apart mapje met registraties en je bent ze nooit meer kwijt…
 • @Thijs: Forum betekent in het grieks een discussie(plek). Geen helpdesk die alles voor je oplost zodat je zelf niets moet doen.
  De moderators hier zijn trouwens altijd vriendelijk en nooit arrogant.
  [quote:5aeda29c6f]Over de mond snoeren gesproken
  Ronduit onbeschoft.
  Heren moderators, ik vind het op zijn zachtst gezegd arrogant en van bijzonder weinig inlevingsvermogen getuigen om ervan uit te gaan dat als jullie iets begrijpen een ander de mond gesnoerd wordt met [b:5aeda29c6f]een paar one-liners[/b:5aeda29c6f] met het idee dat de ander het dan ook maar moet begrijpen.
  Wie zijn hier nu eigenlijk de [b:5aeda29c6f]nerds?[/b:5aeda29c6f][/quote:5aeda29c6f]
  Een paar oneliners vormen een tekst :lol: En wie is er onbeschoft?
  Een beetje respect voor de mensen die dit forum beheren mag ook wel.
 • [quote:434f0840f7="Jeroen de Jager"]Beste Thijs,

  Je gedraagt je als een puber. Wil je serieus genomen worden? Verander dan snel je houding en stel je vragen op een normale manier.
  Overigens heb je al antwoord gehad op je eerste posting (zie mijn laatste antwoord daar) en had je die vraag niet eens hoeven stellen als je de handleiding had gelezen (http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/faq.php)…

  Een forum is geen democratie en je hebt in het openbaar respect op te brengen voor moderators en admins, ook al kun je dat in je hart niet. Krijg je dat niet voor mekaar, dan is er hier geen plek meer voor je.
  Laatste waarschuwing![/quote:434f0840f7]

  En jij bent een onvervalste lafaard
  Zgn beleefd blijven in de vorm van "jij gedraagt je als" in plaats van gewoon zeggen wat je denkt.
  Ja ik wil serieus genomen worden en jij denkt dus dat dat alleen maar mogelijhk is als ik me aan jouw zielige codes houdt.
  Nou dan wil ik door jou zeker niet serieus genomen worden.
  Jij bent een onvervalste tiran (lees maar klootzak) met je gebiedende wijs over ik dien zus en ik dien zo te doen.
  Dat jij je het je bek uitkrijgt dat een forum geen democratie is is werkelijk godgeklaagd.
  Misschien moet je maar snel naar Iran verhuizen, daar denken ze net als jij.
  En nee, ik laat mijn respect niet voor jou afdwingen net zo min als jij dat voor mij wenst op te brengen als ik zeg wat ik op mijn hart heb.
  Eigenlijk vind ik je dus gewoon een fascist als ik je antwoord nog eens goed nalees.
  Je discrimineert, verordent, gebiedt en veroordeelt als het je niet zint wat iemand zegt.
  En wat dat bewijst is dat mensen als jij ook meteen heel veel volgelingen krijgen vanwege dit soort enge ideeen.
  de reply's zullen dit bewijzen.
  Nogmaals zeg gewoon wat je denkt sukkel en verschuil je niet achter dit soort burgermans-fatsoen.
  laatste waarschuwing van mij ook: NERD-ALERT!!!
  :evil:
 • /me is met -stof-: dit is een discussieplek. Houd je dan ook aan de meest basale discussieregels.

  [quote:fd18ff500c="thijsVer"]Dat jij je het je bek uitkrijgt dat een forum geen democratie is is werkelijk godgeklaagd.
  Misschien moet je maar snel naar Iran verhuizen, daar denken ze net als jij.[/quote:fd18ff500c]
  Vrijheid van meningsuiting ed zijn voor de omgang tussen staat en burger, niet tussen twee burgers.

  [quote:fd18ff500c]Ja ik wil serieus genomen worden en jij denkt dus dat dat alleen maar mogelijhk is als ik me aan jouw zielige codes houdt. [/quote:fd18ff500c]
  Ja, dat is namelijk de basis van een discussie: respect voor de andere partij. Ik zie daarvan weinig terug je je posts.

  [quote:fd18ff500c]Je discrimineert, verordent, gebiedt en veroordeelt als het je niet zint wat iemand zegt.[/quote:fd18ff500c]
  Discrimineren is niet verboden, verordenen is niet verboden, gebieden is niet verboden, veroordelen is niet verboden. Wat is het probleem?

  [quote:fd18ff500c]En wat dat bewijst is dat mensen als jij ook meteen heel veel volgelingen krijgen vanwege dit soort enge ideeen.[/quote:fd18ff500c]
  'enge' ideeen? Ik vind het op z'n zachtst gezegd terecht dat je wordt aangesproken op je gedrag. Een discussie voer je met ad hoc argumenten, niet met ad hominem argumenten…

  [quote:fd18ff500c]de reply's zullen dit bewijzen.[/quote:fd18ff500c]
  Yeah, right.

  [quote:fd18ff500c]Nogmaals zeg gewoon wat je denkt sukkel en verschuil je niet achter dit soort burgermans-fatsoen.[/quote:fd18ff500c]
  Fascisme = burgermans-fatsoen? I lost you there…

  [quote:fd18ff500c]laatste waarschuwing van mij ook: NERD-ALERT!!![/quote:fd18ff500c]
  Ik zou hier niet eens op moeten reageren, maar het is een uitermate onzinnige toevoeging aan je post die er niet voor zal zorgen dat we je serieuzer nemen.

  Tip: blijf een maand weg van dit forum en lees deze thread dan nog eens. Kijk dan wat je er van vindt. Vind je het beleid op dit forum niet prettig: Niemand verplicht je hier te zijn. Besluit je dan dat je je naar de regels zult schikken: prima, ik hoop dat je een goede aanvulling op dit forum wordt.

  Ohja, voor ik het vergeet: het schijnt dat je tegenwoordig overal een mening over moet hebben die je vooral moet uiten. Ik zal je vertellen dat zeker het deel van het uiten niet altijd even verstandig is. We hebben in Nederland wetten o.a. voor godslaster en smaad…
 • Beste Thijs,

  Bij deze ben je gebanned. Volgens mij ben je danig in de war en ik raad je aan geestelijke bijstand te zoeken. Mocht je weer bij zinnen zijn, dan kun je me mailen om je weer te unbannen.
 • Volgens mij heeft onze thijs een beetje last van zijn hormoontjes…

  Dag thijsje, het was gezellig [img:c4ddfb51b5]http://forum.leerlingen.com/vbb/images/smilies/bye.gif[/img:c4ddfb51b5]
 • [quote:d5e663837f="thijsVer"]En jij bent een onvervalste lafaard
  Zgn beleefd blijven in de vorm van "jij gedraagt je als" in plaats van gewoon zeggen wat je denkt.
  Ja ik wil serieus genomen worden en jij denkt dus dat dat alleen maar mogelijhk is als ik me aan jouw zielige codes houdt.
  Nou dan wil ik door jou zeker niet serieus genomen worden.
  Jij bent een onvervalste tiran (lees maar klootzak) met je gebiedende wijs over ik dien zus en ik dien zo te doen.
  Dat jij je het je bek uitkrijgt dat een forum geen democratie is is werkelijk godgeklaagd.
  Misschien moet je maar snel naar Iran verhuizen, daar denken ze net als jij.
  En nee, ik laat mijn respect niet voor jou afdwingen net zo min als jij dat voor mij wenst op te brengen als ik zeg wat ik op mijn hart heb.
  Eigenlijk vind ik je dus gewoon een fascist als ik je antwoord nog eens goed nalees.
  Je discrimineert, verordent, gebiedt en veroordeelt als het je niet zint wat iemand zegt.
  En wat dat bewijst is dat mensen als jij ook meteen heel veel volgelingen krijgen vanwege dit soort enge ideeen.
  de reply's zullen dit bewijzen.
  Nogmaals zeg gewoon wat je denkt sukkel en verschuil je niet achter dit soort burgermans-fatsoen.
  laatste waarschuwing van mij ook: NERD-ALERT!!!
  :evil:[/quote:d5e663837f]

  Hij weet het wel charmant te brengen :P nogal extreme uitspraken die hij doet. Wat nu überhaupt volgens hem nou het nut van zijn topic was is mij echt een raadsel, het is gewoon één brok onzin zonder samenhang en zonder een vraagstelling.

  wil overigens niet zeggen dat ik het altijd met de mods en admins eens ben, bijvoorbeeld deze uitspraak:

  [quote:d5e663837f="jeroen de jager"]Een forum is geen democratie en je hebt in het openbaar respect op te brengen voor moderators en admins, ook al kun je dat in je hart niet. Krijg je dat niet voor mekaar, dan is er hier geen plek meer voor je.
  Laatste waarschuwing![/quote:d5e663837f]

  Maar het leuke is dat als je je gewoon aan de forumregels houd je nooit last hebt van mods of admins, sterker nog, ze zijn dan net als de andere forummers gewoon deelnemers van de topics en discussies.
 • En dat allemaal omdat TS geen mailtje wilde sturen naar Jeroen de Jager voor een nieuw wachtwoord :roll:

  Ik viel van mijn stoel af van verbazing, wat hier allemaal over het scherm ging, want het ging nergens over.
  Helaas zijn er wel een aantal mods en een admin behoorlijk gekwetst.

  Laten we hopen dat dit een incident blijft.
 • Ach, gekwetst… Ik ben wel iets gewend hoor..

 • Schiet me zomaar iets te binnen: vorig jaar hadden we een soortgelijk figuur, mss hetzelfde poppetje?
 • [quote:25b556755d="teacher"]Ach, gekwetst… Ik ben wel iets gewend hoor..

 • [quote:14e0683e3b="M.V. Wesstein"]Schiet me zomaar iets te binnen: vorig jaar hadden we een soortgelijk figuur, mss hetzelfde poppetje?[/quote:14e0683e3b]
  Nee denk ik, wist die niet alles? :lol: (nick was toch 'ikweetalles) :lol:
 • idd ; vorig jaar hadden we 'ikweetalles' en die maakte dat niet alleen via z'n nick duidelijk. Een kort maar hevig bombardement van grootheidswaanzin maakte al snel een einde aan zijn aspiraties op dit forum.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.