Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Problemen met dit Forum

Anoniem
Jank
6 antwoorden
 • Ik las al 2 problemen, die ik ook sinds kort ken, de donkere achtergrond en de het verlopen zijn van de pagina in de zoekfunktie.
  Nog opvallender is de slechte bereikbaarheid van dit forum in zijn algemeen. Soms worden pagina's niet geladen of opvallend traag.
  Ook wel eens heel snel, maar de regelmaat waarmee dit niet gebeurt is opvallend regelmatig.
  De problematiek viel mij op na ophoging van mijn downloadsnelheid, die is namelijk verdubbeld, upload is gelijk gebleven, Chello Classic.
  Andere sites van diverse aard geven geen problemen.
  Is iemand hiermee bekend of allemaal toeval?
 • Hier laadt de pagina de ene keer snel en de andere keer weer langzaam. Zit ook niet echt een duidelijk lijn in. Ik heb een @home breed 5000/750 abo. Lijkt me dat de server effe veel requests voor zn kiezen krijgt, al is het niet altijd even druk op het forum…
 • hier niks aan de hand .
  maar ja ik woon ook en een echte stad Haarlem .
  niet in een dorp Apeldoorn :lol:
 • Ik heb internet via glasvezelkabel, maar de pagina's laden erg traag….. :(
 • Het zou wel eens kunnen zijn, dat het aan de nieuwe advertentiebanner rechtsboven ligt. Deze is van doubleclick, en die staat er bekend om, bij tijden erg traag te zijn. Aangezien de div waar ie in staat geen vast formaat heeft, zou die de boel wel eens kunnen ophouden.
 • [quote:2ebd7d6831="Jank"]Ik las al 2 problemen, die ik ook sinds kort ken, …knip…. en het verlopen zijn van de pagina in de zoekfunktie…..knip…..
  [/quote:2ebd7d6831]Klopt, maar ik los dit voorlopig op door aan te klikken in combinatie met de Shift-toets. Zoals bekend wordt de aangeklikte pagina dan in een nieuw venster geopend. Na bekijken dat venster sluiten en procedure herhalen bij de volgende link. Werkt nog sneller ook, want het teruggaan naar de vorige pagina kost nu geen extra tijd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.