Vraag & Antwoord

Feedback Forum

een disscusie plek met wat hoger niveau

Anoniem
Fridge-RaideR
13 antwoorden
 • Ik ben een tijdje weg geweest van het forum omdat ik het niveau niet altijd even leuk/hoog vond, vaak dezelfde vraag "welke videokaart moet ik nemen" ik zou het leuk vinden als er ook ergens gediscuseerd zou mogen worden (wel met een onderwerp) en dat het daar dus wat ingewikelder is.

  Groetjes, Jordi
 • Voel je vrij om zelf een dergelijk onderwerp te openen! Een paar voorbeelden van onderwerpen waar je een discussie over zou kunnen beginnen zijn "verdiensten van de microarchitectuur van Conroe", "meestbelovende ontwikkelingen op fabricageprocédé-gebied" en "programmeren in assembly".

  Ik weet niet hoeveel mensen op dit forum interesse in dergelijke onderwerpen hebben, maar het zou me niets verbazen als je niet de enige bent.
 • En anders kom je is naar onze irc chat.

  Server: irc.sorcery.net
  Channel: #off-topic

  http://www.vaxon.sorcery.net/webchat.php

  Daar is het ook mogelijk om "een disscusie plek met wat hoger niveau" te voeren.
 • [quote:a6cd74748f="Joddi"]Ik ben een tijdje weg geweest van het forum omdat ik het niveau niet altijd even leuk/hoog vond, vaak dezelfde vraag "welke videokaart moet ik nemen" ik zou het leuk vinden als er ook ergens gediscuseerd zou mogen worden (wel met een onderwerp) en dat het daar dus wat ingewikelder is.

  Groetjes, Jordi[/quote:a6cd74748f]

  een beetje in de lijn van het nieuwe generatie videokaarten topic?
  Maak anders een ' nieuwe generatie cpu's' topic voor een leuke/ernstige/technische discussie :P
 • Met alle respect hoor, maar als je het niveau te laag vind kun je beter naar GOT ofzo gaan. :wink:
  De enige manier om het niveau hoger te krijgen is topics maken "op een hoger niveau", wat Egslim ook al aangeeft.
 • Hebben mensen met minder computer kennis dan geen recht op een simpel antwoord?
 • Je hebt sowiso geen _recht_ op een antwoord. Wel hoort er ook voor de simpele vragen een plaats te zijn.
 • Het gaat niet om een simpele vraag van iemand die er niet zoveel kaas van heeft gegeten, maar om een plek waar gediscusieerd mag worden met mensen die er wel kaas van hebben gegeten. (dus een wat hoger niveau). En uiteraard kunnen/mogen hier ook mensen komen die er geen kaas van hebben gegeten, maar het wel willen krijgen.

  Dus lees voortaan eerst even het hele topic goed door, inplaats van zo'n antwoord.
 • [quote:367d8bff07="Martijn Hogendorf"]
  Dus lees voortaan eerst even het hele topic goed door, inplaats van zo'n antwoord.[/quote:367d8bff07]

  Ik heb het hele topic gelezen…

  Je kan zelf beslissen welke topics je wel of niet bekijkt, en aangezien het een groot forum is , is er genoeg keuze in 'hoog nivo' en 'laag nivo' onderwerpen.
 • [quote:dcc0bbce33="rzz"]aangezien het een groot forum is , is er genoeg keuze in 'hoog nivo' en 'laag nivo' onderwerpen.[/quote:dcc0bbce33]Ik moet eerlijk zeggen dat dat toch een beetje tegenvalt, op forums als GoT of Xtremesystems zijn er veel interessantere discussies te vinden van een hoger niveau.

  Maar dat maakt verder niet uit, dit forum is juist ook makkelijker voor de beginnende computeraar, je moet het ergens leren.
 • Het is ook maar net wat je leuk vindt, in windows spitten en kijken of het met een installatie van 200mb ipv 1300mb nog draait is ook leuk, kijken hoeveel je van windows af kan strippen.. dat ik met een pentium 400 en 128mb een movieplayer kan maken (veel strippen, juiste videofilters ivm cpu gebruik) is leuk, dat deed ik op msfn.org.

  Maarja t kost wel veel tijd om je in dat soort dingen te verdiepen, en daar hebben niet veel zin in, net als de mensen die hier een redelijk groot probleem posten, ben ik en een paar andere de enige die de moeite nemen even 20min ervoor te surfen.

  Maar idd, extreme, fok of msfn heb je forums waar de lat hoger is.. maar of het leuk is heeft iedereen weer een andere mening over.
 • [quote:f15e22ec32="Fridge-RaideR"]Maarja t kost wel veel tijd om je in dat soort dingen te verdiepen, en daar hebben niet veel zin in, net als de mensen die hier een redelijk groot probleem posten, ben ik en een paar andere de enige die de moeite nemen even 20min ervoor te surfen[/quote:f15e22ec32].
  Hoe kom je hierbij? Je hebt wel een zeer grote eigendunk hè.

  Terug ontopic. Goed idee Jordi. Er zitten genoeg mensen die een hoog niveau hebben op dit forum. Dus ik denk dat er nog leuke discussies kunnen volgen.
 • [quote:bb3fbbe711="Fridge-RaideR"]…..net als de mensen die hier een redelijk groot probleem posten, ben [size=15:bb3fbbe711][b:bb3fbbe711][u:bb3fbbe711]ik[/u:bb3fbbe711][/b:bb3fbbe711][/size:bb3fbbe711] en een [b:bb3fbbe711]paar[/b:bb3fbbe711] andere de enige die de moeite nemen even 20min ervoor te surfen.

  Maar idd, extreme, fok of msfn heb je forums waar de lat hoger is.. maar of het leuk is heeft iedereen weer een andere mening over.[/quote:bb3fbbe711]
  Je denkt idd dat je errug goed bent.
  Je zit hier pas enkele dagen; en nu al zo'n uitspraak. Moet je lekker doen; schop je het ver hier. Bouw je lekker respect op.
  Als je nu al kritiek hebt; ga je toch lekker terug naar je andere fora.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.