Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Ik had het bij het verkeerde eind gehad met NTFS.

Anoniem
Jimmy
5 antwoorden
 • Wie mijn topics terugzoekt komt haat en nijd tegen over NTFS. Ik heb het gehaat in hart en nieren totdat ik vorderde in mijn studie. Nu ben ik al een tijdje klaar en kan ik mijn eigen fouten nu rechtpraten.

  Heel veel false positieven van CHKDSK over een NTFS partitie hebben betrekking op $MFT::$bitmap (de windows prefetcher maakt hier dankbaar gebruik van en het bestandje is meestel gefragmenteerd). Die dag ( vrijdag 8 april 2005 ) na een lange hoorcollege sprak de professor hier over. Ik ging aan het zoeken en ik kwam inderdaad alles tegen wat mijn mening totaal de grond inboorde.

  Ik had het fout. Het werd beroepen op het sleutelwoord 'journaling'.


  Dus niet raar opkijken als je zoekt en je komt mijn fout tegen.

  @mod: In hoeverre is het toegestaan om mijn vroegere fouten te verwijderen/wijzigen om dit forum schoon en correct te houden?

  LINK voor de nieuwsgierigen: http://search.msdn.microsoft.com/search/results.aspx?view=msdn&qu=%24MFT%3a%3a%24bitmap
 • Als je het nodig vindt, kun je de topics gewoon opzoeken en een post toevoegen. Ik zou zelf niet zomaar oude posts veranderen.
 • Ik ga binnenkort mijn posts nalopen en plaats een corrigerende link naar deze topic. Neem het me dan niet kwalijk als er ineens zoveel posts zijn gewijzigd. Je weet de redenen :wink:
 • En dan dus allemaal oude topics kicken? Ik denk dat het handiger is om het gewoon zo te laten. Hooguit een [Edit] er neerzetten met de datum van nu enzo.
 • nee joh. gewoon zo laten. een mens mag van mening veranderen hoor…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.