Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Irritante reclame

Anoniem
None
58 antwoorden
 • Vroeger was alles beter zeggen ze wel eens. Dat geldt helaas ook voor dit fijne forum. Vroeger was er namelijk nog geen reclame. Toen enige tijd geleden er in een keer een reclame-banner in beeld verscheen met het openen van mijn favoriete forum, wist ik even niet wat ik zag. Het is behoorlijk irritant, maar het went wel na verloop van tijd. Sinds vanmiddag krijg ik echter af en toe een bijna beeldvullende voetbalschoen te zien, welke je eerst weg moet klikken. Kan deze alstublieft verbannen worden van dit forum?
 • Ik sluit me hierbij aan, het is zeer irritant om dat ding telkens weg te moeten klikken.
 • Zo'n kleine banner is inderdaad geen probleem. En grote neger die opeens tevoorschijn komt waar je aan het lezen bent wel :(
 • ik heb hier (nog) geen last van, heb zeker 20 X op vernieuwen gedrukt, maar nee… misschien popupblockertje? :D
 • Het is geen popup, de reclame "overlapt" opeens een groot deel van het forum :evil:
 • daar zijn vast ook bockers voor te vinden.

  is het trouwens alleen in de Index of ook gewoon in posts?
 • Is inderdaad zéér irritant.
  Was aan een reply bezig en kreeg daar zo'n voetbalschoen over mijn scherm. :evil:
  Stel je voor dat we dit binnenkort op alle webpagina's voorgeschoteld krijgen.
  [b:e20d916165]Weg ermee ![/b:e20d916165]
 • Ik ben het inderdaad al op meerdere sites tegengekomen. Of er blockers voor te vinden zijn? het werkt via flash, is dat niet anders in te stellen?
 • ik sluit me geheel bij de rest aan, die banner daar boven kan ik me niet aan ergeren, maar dat het naar voren moet komen over het hele beeld is wel zeer irritant.
 • Ik sluit me dus ook bij de rest aan. Deze reclame is irritant genoeg om mij hier voorgoed weg te krijgen. Dus als dat het doel is, ga dan vooral zo door. Een kleine verbetering zou zijn, dat de reclame direct weggeklikt kan worden, desondanks vind ik het jammer van mijn tijd want 10x wachten om te mogen klikken en ook nog een geschreven bericht kwijt geraakt, tja, bekijk het dan maar.
 • zie ook hier :evil:
 • IK heb hem nog niet gehad.
  Ik heb Firefox + No-script extensie. Die extensie vind ik erg prettig tegen reclame.

  Ik kan het trouwens maar moeilijk geloven.

  *abonnee :wink: *
 • @ Hans Vosman: De reclame is (gelukkig) wel meteen weg te klikken, er zit een "close" dingetje rechtsbovenin, maar dat neemt niet weg dat die reclame behoorlijk irritant is. Thuis gooi ik alle reclamefolders direct bij het oud papier, tijdens reclame op tv zap ik weg, maar hier is het anders. Ik kom hier voor mijn plezier en om anderen te helpen waar ik kan, maar op deze manier kan ik er geen lol meer aan beleven.

  Het kan toch ook niet de bedoeling zijn om maar van allerlei blockers te installeren? De beste oplossing is en blijft nog steeds de adverteerders zo ver zien te krijgen dat ze niet zulke irritante reclames maken, of de beheerders van de sites ze niet meer te laten plaatsen…
 • [quote:0132d9f95a="Leo S"]@ Hans Vosman: De reclame is (gelukkig) wel meteen weg te klikken, er zit een "close" dingetje rechtsbovenin, maar dat neemt niet weg dat die reclame behoorlijk irritant is. [/quote:0132d9f95a]Op dit moment wel, er waren er volgens mij een aantal die dat niet direct hadden. Maar gezien het aantal, gaat dit alle properties sowieso te buiten. Dus wat het excuus ook is, mijn grens is al 10x overschreden. Als dat de toekomst is, dan is het vaarwel internet, TV …
 • Weet een van de mods mischien waarom de oude banner niet goed genoeg was, en we nu worden geterroriseerd met een voetbalschoen?
 • De oude banner zal wel niet genoeg clicks (en dus euro's) opleveren. Bij deze banner is dat zeker niet het geval, want ik heb inmiddels al een paar keer per ongeluk deze banner aangeklikt (o.a. bij het typen van dit bericht).

  Zo maar ff firefox op m'n werk-pc installen …….
 • De boel nog eens bekeken. Ik vrees dat ik op zoek moet naar een andere browser en voorlopig dit forum moet gaan boycotten. Ik vind dit echt te erg! Voor elk niveau moet ik op zoek naar dat onzinnige wegklik X. Geacht forum, bekijk het maar. Contact via e-mail blijft mogelijk.
 • Inderdaad, als het nu 1 keer zou zijn, maar ik krijg em bijna elke keer als ik naar een andere pagine toe ga op het forum …
 • IK zag op mijn afschriften dat er in maart weer zo'n 47.- euro is afgeboekt naar HCC_IDG (lees IDG)
  Ik heb ooit dat abonnement genomen nadat ik dit Forum leerde kennen. Ik vind het een prima blad, al vind ik van het begin af aan wel dat er ondanks mijn contributie iets teveel reclame instaat.
  Een tijdje geleden kwam er die enquete; kort daarop volgde de eerste banner en dat hadden de meesten toch niet verwacht. Er is hier toen nog geantwoord dat IDG eerst zou beginnen met wat interne dingen, maar binnen de kortste keren was dat overggeaan in het echte commerciele werk.
  IK vind dit bovenstaande allemaal al op het randje, maar nu is er toch een grens overschreden denk ik.
  IDG is bezig met het verplaatsen van zijn advertentie-mogelijkheden van de oude media naar de nieuwe media. Even googlen en je ziet al dat dit Forum veel meer hits heeft dan de website zelf (wat logisch is). Nou hebben jullie waarschijnlijk een of ander commercieel 'wonder' in dienst die dacht dat het forum best wel als reclamezuil te misbruiken is. Ik denk van niet.
  Mochten jullie dit niet terugdraaien, bye bye, zwaai zwaai: dan houdt mijn bijdrage aan het salaris van deze wonderboy toch echt op.
  Ik ben abonnee van een blad en niet van een stel reclamejongens.

  :evil:

  Ps: ik snap dat het vertrek van één abonee weinig indruk zal maken ,maar daar is het mij niet om te doen. Ik doe het dan ook voor mezelf.

  * ik verwacht trouwens geen verbetring, want IDG vs Forumbezoekers loopt altijd vrij stroef vind ik. Ik krijg soms zelfs de indruk dat IDG denkt dat we sowieso blij moeten zijn dat het Forum er uberhaupt is. Daarbij gaan ze totaal voorbij aan het feit dat de forumbezoekers het forum maken en niet IDG. Gelukkig is het internet erg groot*
 • Jij leeft een beetje in een droomwereld als je denkt dat een dergelijk blad kan overleven zonder reclame mogelijkheden te gebruiken
  Dit forum zal redelijk wat hits opleveren dus met een banner komen er redelijk wat inkomsten.

  De inkomsten zullen voor het grootste deel aan onderhoud/bandbreedte etc worden gebruikt. En vergeet niet dat bepaalde mods hier "gratis" werken maar sommige zijn ook in dienst bij C!T als zijnde redacteur etc etc, en die mensen kosten ook geld.

  De tijdschriften wereld zal zeer zeker geen makkelijke wereld zijn om je hoofd boven het water te houden. Internet als medium verdringt de computerbladen toch wel een beetje dus laat een blad als C!T haar mogelijkheid tot reclame plaatsen hier toch gewoon gebruiken… zo erg is het ook niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.