Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Onderwerpen sinds laatste bezoek

Anoniem
KeesA
4 antwoorden
 • Ik heb dit forum, in het bijzonder de pagina(s) 'alle onderwerpen sinds laatste bezoek' in mijn snelkoppelingen staan. Ik kom met het aanklikken van die snelkoppeling altijd netjes direkt op betreffende pagina aan.

  Nu is het de laatste tijd zo dat als er meerdere paginas zijn, ik bij het aanklikken van pagina 2, 3 etc. de boodschap 'er zijn geen resultaten die voldoen aan je zoekopdracht' krijg.
  Van de vandaag bijv. 102 berichten kan ik alleen de eerste +/- 50 bekijken (pagina 1). de rest krijg ik gewoon niet door.

  Heb ik een instelling verkeerd staan?

  Windows XP
  Maxthon browser (gebaseerd op de IE kern).
 • nee, dat ligt niet aan jou, dat is een 'fout' in de code. Zodra de eerste vijftig berichten worden getoond, bezoek je het forum. Wanneer je naar de volgende pagina gaat, worden de berichten sinds dàt bezoek getoond, en niet sinds het vorige bezoek dat jij en ik en de meesten bedoelen.
  Ik heb dit al eens gemeld aan t PHPBBteam, wellicht helpt t als meerderen dat doen.
 • Dank voor je antwoord.
  Jammer dat de zaak zo in elkaar zit.
 • Het wil wel eens helpen als je de pagina ververst en dan nog eens de link aanklikt. De "volgende" link werkt soms ook wel, als de nummers niet werken, of andersom. Als je te lang bezig bent, kan wel je cookie verlopen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.