Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Afzeik antwoorden (EFI versus BIOS)

Anoniem
egslim
6 antwoorden
 • Beste mensen van Computer! Totaal,

  Vooral eerst wil ik even kwijt dat ik door de bank genomen toch wel aardig zinnige en soms ook boeiende antwoorden krijg op mijn onderwerpen. Ik kan daar best wel wat mee en soms heel veel. Maar nu komt het… Soms krijg ik ook irritante afzeikantwoorden die ik dus niet pik. Ik vind het namelijk niet kunnen, omdat een afzeikantwoord alleen maar irritatie oplevert. Met die irritatie doe ik vervolgens wat ik wil. Aan de andere kant weten de mensen hier ook dat ik mensen met positieve antwoorden ook respectvol behandel.

  Moraal van dit verhaal moge hopelijk duidelijk zijn: afzeikantwoorden verbieden A.U.B.!

  Met vriendelijke groet,

  Dirk Kooy
 • Duidelijk in referentie tot dit topic:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=161977

  Ik gooi wat balletjes op om de intenties van het topic duidelijk te krijgen en meneer interpeteert dit als een aanval oid.

  Je hebt het over "antwoorden", aangezien je geen vraag stelde kan er ook zeker geen antwoord worden gegeven, zodoende stel ik vragen.
  Logisch toch?

  Verder denk ik dat je een topic als dit beter per PB aan de betreffende admin kan sturen die het topic sloot.
 • Dat is al zo, vandaar het slotje :P Ik snap je frustratie, maar dit platform is niet de plaats die te ventileren. Beter stuur je ff een PM-metje naar de forum-mod's, zodat ze actie kunnen ondernemen.

  <edit: er was al iemand eerder>
 • Nou, inderdaad: tussen de mensen met zinnige en boeiende reacties en antwoorden, zitten er dus ook een aantal totaal niet boeiende onbenullen… Toch vandread…? Of voel je je niet aangesproken…?
 • Ik krijg nou niet bepaald de indruk dat jij gewoon netjes en respectvol omgaat met andere gebruikers.

  Je topic is puur een uiting van je eigen mening en wekt ook totaal niet de suggestie tot discussie.

  Om dan nog heel kort in te gaan op je mening over EFI, de Bios kan net zo goed beschadigd worden door een virus, over EFI hebben heel wat knappe koppen nagedacht, dus reken er maar op dat ze er voor zorgen dat zo'n essentieel onderdeel fatsoenlijk functioneerd, met de nodige voordelen tov. de oude bios. Maar voordat EFI gemeengoed is, zijn we weer jaren verder.
 • [quote:5234ca5fcc="Comp-Freak"]
  Om dan nog heel kort in te gaan op je mening over EFI, de Bios kan net zo goed beschadigd worden door een virus, over EFI hebben heel wat knappe koppen nagedacht, dus reken er maar op dat ze er voor zorgen dat zo'n essentieel onderdeel fatsoenlijk functioneerd, met de nodige voordelen tov. de oude bios. Maar voordat EFI gemeengoed is, zijn we weer jaren verder.[/quote:5234ca5fcc]

  Nou, om heel eerlijk te zijn kan ik met dit deel van je antwoord wel leven. Want je hebt gelijk: de BIOS kan ook beschadigen of besmet raken maar toch denk ik dat de EFI gevoeliger is. Daarbij is de BIOS al gauw zo'n 25 jaar oud en had tot dan toe geen concurrentie. Dat zegt natuurlijk ook nog wat… Al met al toch nog een leuke discussie… Niet waar….?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.