Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Abonneren op Onderwerp

Anoniem
E gozeling
6 antwoorden
 • Abonneren op onderwerp.
  Ik zou graag bij willen houden in welke onderwerpen ik gereageerd heb en wil volgen. Na je reactie krijg je één mail, maar als de discussie later verder gaat heb je daar geen weet van. Als ik in het feedback-forum reageer krijg ik meestal meer emails: 3 a 4, terwijl er al weer meerder keren gereageerd is na mijn reaktie: Het kan dus wel. Terwijl het juist in dat Forum niet echt nodig/interessant is.
  Voor degenen die gaan roepen : "dat onthoud je toch gewoon" : Helaas, ik dus niet en soms duurt het een tijdje voor een discussie/thread weer verder gaat.
  Kun je je abonneren op een onderwerp en mail krijgen ongeacht of het een reaktie op jouw reaktie of is dat niet mogelijk ivm teveel data-verkeer?

  ik ben al een oude thread uit 2003 tegengekomen, waar wordt gesproken over "Abonneren op onderwerp": http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=99191&highlight=abonneren+++onderwerp

  Dit staat er op de profielpagina: :"Breng mij standaard op de hoogte van reacties:
  Stuurt een e-mail als iemand reageert op een onderwerp waar je in gepost hebt. Dit kan altijd veranderd worden als je een bericht plaatst."

  Hierop kun je ja of nee invullen.

  Hier staat echter NIET bij dat dat maar één keer zal gebeuren. Ik ben in meer geinteresseerd, dan in de reaktie op mijn reaktie alleen, dus zou ik graag een thread langer willen blijven volgen?
 • Als je bent ingelogd, dan heb je rechtsboven staan:
  Berichten sinds je laatste bezoek.
  Bekijk je berichten.
  Bekijk onbeantwoorde berichten.

  Die tweede optie voorziet toch in je wensen, of vergis ik me?
  Even inloggen lijkt me een geringe moeite.
 • Volgens mij bedoeld de TS dat hij iedere keer een mailtje krijgt als er gepost wordt in een topic waar hij op geabonneerd is. Lijkt me niet echt handig als je je abonneert op een populair topic, dan zit binnen de kortste keren je mailbox vol. ;)
 • [quote:40817df7c1="PS"]Volgens mij bedoeld de TS dat hij iedere keer een mailtje krijgt als er gepost wordt in een topic waar hij op geabonneerd is. Lijkt me niet echt handig als je je abonneert op een populair topic, dan zit binnen de kortste keren je mailbox vol. ;)[/quote:40817df7c1]

  Yep, dat is het bezwaar daaraan.
  Misschien iets in de vorm van rss *is daar niet al een topic over, gaat snel even zoeken*

  Edit] @J. de Boer
  inloggen is zeker geen grote moeite, heb gewoon al 3 jaar straal langs die mogelijkheden gekeken :oops: :oops: :oops:
  Vind deze manier afdoende; wat mij betreft mag dit topic opslot.
 • dat kan je toch instellen in je profiel
  Breng mij standaard op de hoogte van reacties:
  Stuurt een e-mail als iemand reageert op een onderwerp waar je in gepost hebt. Dit kan altijd veranderd worden als je een bericht plaatst.
 • [quote:9e4d77df75="plextor"]dat kan je toch instellen in je profiel
  Breng mij standaard op de hoogte van reacties:
  Stuurt een e-mail als iemand reageert op een onderwerp waar je in gepost hebt. Dit kan altijd veranderd worden als je een bericht plaatst.[/quote:9e4d77df75]

  Dat werkt ook prima; alleen weet je niet wat er, na die reaktie op jouw reaktie gebeurt.
  Maar het chronologische overzicht van topics waar je actief bent geweest is afdoende wat mij betreft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.