Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Probleem sinds een paar weken

Anoniem
jkossen
31 antwoorden
  • [img:27c76fb813]http://img512.imageshack.us/img512/7219/ctrg9.th.png[/img:27c76fb813]


    Sinds enkele weken dus last van bovengenoemd probleem; na het lezen van een bericht druk ik op "vorige" en verschijnt dit. gebeurt de laatste tijd steeds vaker, soms 5 X achter elkaar…

    iemand ook dit probleem? weet iemand de oorzaak/oplossing?

    BVD, groetjes
  • Ik heb dit ook, maar dan bij het verversen van nieuwe berichten. Soms is het na een keer weer weg, soms idd pas na vijf keer.

    Ik heb dit sinds de forum update van deze week.
  • Inderdaad, dan ook. ik schreef: sinds enkele weken, maar het kan best 1 week geweest zijn :D :D

    BTW wat is er geupdated? is er een nieuwe versie van phpBB?

    groetjews
  • Nouja of het echt een update was weet ik niet, maar iig was het opnieuw geinstalleerd ofzo, want twee mappen moesten worden verwijderd voordat het gebruikt kon worden.
  • Ja dat had ik ook nog meegekregen, er stond iets van Please remove INSTALL_CONTRIB en je kon niets posten of dergelijke
  • Stuur gewoon een mod/admin een PB ipv je ondertitel te gebruiken voor aandacht :-?
  • Dan is het inderdaad een update geweest. Bij het update vna jje forum moet je de functie update_to_latest draaien. Terwijl dat gebeurt is het forum wegens veiligheidsredenen niet beschikbaar. Nadat de functie weer verwijderd is van de server dan komt het forum automatisch weer beschikbaar.
  • ik heropen dit topic met de vraag of eenieder die van ditzelfe probleem last ondervindt dat hier even met een berichtje wil laten weten. BVD! 8)
  • O.k. dan, bij deze. En niet alleen bij "terug", maar ook bij simpel vanaf de hoofdpagina van het forum klikken op "Berichten sinds je laatste bezoek". Stug een paar keer herhalen of enkele keren op F5 klikken (Vernieuwen) helpt dan uiteindelijk.

    Het verschijnsel heb ik niet alleen bij dit forum, maar ook bij Tips & Trucs (http://www.tipwereld.nl/phpBB2/index.php). Is uiteindelijk van dezelfde uitgever (IDG) meen ik te begrijpen. Misschien verklaart dat een en ander, want er wordt precies dezelfde forumsoftware gebruikt.

    Edit:
    Dit item (het voorgaande topic in deze rubriek gaat over precies het zelfde.
  • Dit probleem lijkt nog steeds niet opgelost. Krijg net ook weer een nietszeggend scherm te zien. Verder was ik opeens uitgelogd. Bij het klikken op de forum index link, kreeg ik een privé bericht te zien. Vreemd dus allemaal.

    [img:b9af5bb513]http://img292.imageshack.us/img292/7885/clipboard01dg7.th.png[/img:b9af5bb513]
  • Heb gisteren ook geen mailtje gehad dat ik een pb had. Mss eenmalig toeval, maar ik meld het toch maar even.
  • Hallo Allen!

    ik word er gek(ker) van! zodoende een vraag aan Gerben:

    jij als staff wordt misschien wat serieuzer genomen dan ik, de burger ;)
    zou je niet kunnen overleggen of de vorige versie van PHPbb teruggezet kan worden?

    zeker nu blijkt dat er meerdere mensen last van hebben…

    graag je,reactie. groetjes OConnor
  • Heb het voorgelegd aan de webmasters. Wacht op antwoord.
  • Alvast bedankt voor de moeite, laat toch wel weer zien wat voor fijn forum we op zitten [img:79263b87d6]http://forums.valorknights.com/images/smilies/inlove.gif[/img:79263b87d6]

    [img:79263b87d6]http://forums.valorknights.com/images/smilies/inlove.gif[/img:79263b87d6]


    -[img:79263b87d6]http://forums.valorknights.com/images/smilies/inlove.gif[/img:79263b87d6]
  • Even een melding van mijn kant, misschien ook even doorgeven aan de webmaster: ik neem aan dat hier 2.0.21 gedraaid wordt. Bij mijn forum is die heel stabiel. Terugzetten van 2.0.20 of eerder zal waarschijnlijk geen juiste oplossing bieden. Ten eerste zitten daar veiligheidslekjes in, ten tweede zal het, als het aan de update ligt, waarschijnlijk liggen aan het feit dat die niet juist is uitgevoerd. Het lijkt me daarom slimmer om dat gewoon te checken, voordat domweg besloten wordt een verouderde, onveilige versie terug te zetten.
  • Heeft misschien iets met de serverbelasting te maken, ze zijn er naar aan het kijken tussen de bedrijven door. Downgraden lijkt mij geen oplossing maar symptoombestrijding. Lijkt me dat onze mannen beter kunnen (als ze een beetje tijd vrij weten te maken)..:-)
  • Lijkt mij ook :)
  • .21 werkt idd ook prima bij mijn forum. Mailtje heb ik vandaag btw wel ontvangen. (2 dagen te laat dus ;))
  • Geen idee welk type phpBB ze gebruiken, ook niet of dat relevant is, maar zoals ik eerder vermeldde, het tipwereldforum van de zelfde uitgever (IDG) http://www.tipwereld.nl/phpBB2/index.php heeft exact het zelfde verschijnsel. Zelfde server? Als er verschillende webmasters zijn, dan lijkt het me zinvol om even de handen ineen te slaan. Ze zitten toch vlak bij elkaar (of niet?).
  • had ik eerder ook al een topic over gemaakt:

    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=164004

    zoals ik daar al zei is het probleem er de ene keer wel en de andere keer niet, vaak is het opgelost door naar index te gaan en dan weer proberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.