Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Blad ZONDER DVD ???

Anoniem
Comp-Freak
5 antwoorden
 • Als trouwe abonnee en regelmatige bezoeker van de HCC dagen wil ik even wat kwijt. Ik ben nl. van mening dat abonnee zijn voordelen met zich mee zou moeten brengen. Echter het lijkt wel of je beter losse nummers kunt kopen….

  Minstens één keer per jaar zit er bij ONS blad géén extra CD of DVD, terwijl de losse koper dit wel krijgt. Is dit een trend aan het worden (zie het nl. ook wel bij andere bladenwaarop ik geabonneerd ben) of zijn jullie dit per ongeluk vergeten.

  Zo ook bij dit laatste nummer, waar de losse koper een Windows Vista DVD krijgt. Zou ikzelf ook wel interesse voor hebben. Of krijgen wij hem later alsnog toegezonden?

  Bij PC-Active krijg ik tenminste elke maand een CD/DVD. :wink:

  Richard van Stappershoef
 • De vorige keer met sp2 was het probleem dacht ik dat Microsoft te weinig cd's gratis verstrekte om alle 200.000 abbonees van een schijfje te voorzien. Vandaar dat werd gekozen om alleen de bladen voor in de winkel van een schijfje te vergezellen.
 • Als de Ts gelijk heeft is dat een heel slechte zaak REDACTIE.
  Iets waar totaal geen waardering uit blijkt voor de vaste trouwe abonnee.
  Niet te geloven
  :evil:
 • [i:6072c0fd71] Feedback Forum
  Klachten, suggesties of opmerkingen over (de werking van) dit forum[/i:6072c0fd71]

  en uit de faq/readme:

  [i:6072c0fd71]Inhoudelijke vragen over het maandblad Computer!Totaal horen hier niet. Heb je een vraag? Stel deze dan aan de redactie via redactie@computertotaal.nl . [/i:6072c0fd71]

  Is wel duidelijk zo toch?
 • duidelijk; maar niet logisch!.
  Ik vind dat zulke dingen hier ook bespreekbaar moeten zijn, aangezien een vraag aan de redactie niet door velen gelezen zal worden en dat verhindert de meningsvorming.
  Ik had er namelijk bijvoorbeeld nooit bij stilgestaan dat er WEl gratis DV'D's zijn bij het blad, als ik het hier niet had gelezen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.