Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Wintertijd

Anoniem
Ger
6 antwoorden
 • Het valt me op dat Computer!Totaal forum nog op zomertijd loopt :)
  Inmiddels is het echter wintertijd zoals jullie vast wel hebben gelezen in de krant. Misschien even handig om in het ACP via configuratie de tijd weer op GMT+1 te zetten?
  Trouwens… al typend bedenk ik me dat standaard bij phpBB iedere gebruiker voor zich het moet instellen, dat die notatie voorrang heeft op de algemene notatie. Hebben jullie hiervoor een MOD geïnstalleerd of niet? Zo niet, dan raad ik de daytime changer aan (even zoeken op phpBB.com) Als je deze installeert wordt automatisch de zomertijd en wintertijd aangepast.
 • Om een lang verhaal kort te maken; even je profiel aanpassen dus :)
 • [quote:cc04a4cd96="teacher"]Om een lang verhaal kort te maken; even je profiel aanpassen dus :)[/quote:cc04a4cd96]
  Doe ik 8) Over een half jaar ofzo…
 • Jochem, onze webmaster, heeft het niet zo op mods voor phpBB. Hij heeft de tijd in het adminpaneel aangepast. Achteraf gezien kan ik het ook..:-)
 • Ik heb het nu in mijn profiel aangepast, maar het dit is natuurlijk niet handig. Immers, nu moet iedereen er voor zichzelf aan denken of je krijgt ieder half jaar weer vragen zoals deze. Niet ideaal dus. Bij mijn eigen forum heb ik gebruik gemaakt van deze mod en echt, het is een eitje. Het betreft twee kleine wijzigingen in /includes/funtions.php. Handmatig zo gepiept en met EasyMod al helemaal (al gok ik dat jullie daar geen gebruik van maken).

  Nu wil ik absoluut niet overkomen als een zeur, maar ik wil wel nogmaals vriendelijk verzoeken dit in overweging te nemen. ;)
 • Zoals ik in mijn vorige mailtje als meldde: Jochem (de webmaster) is geen voorstander van mods. Hij is de baas wat dit soort dingen betreft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.