Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Geen E-Mail notificatie, Geen Popup!

Anoniem
teacher
12 antwoorden
 • Goedendag medeforummers,

  Ik als trouwe aanhanger van het C!T forum moet toch ff een probleempje kwijt. Als sinds lange tijd krijg ik totaal geen e-mail notificatie noch een popup te zien als ik hier in dit forum ergens een thread heb geplaatst. In mijn profiel staat alles correct: e-mail adres etc etc. Outlook express zou de mail gewoon door moeten laten omdat ik mn spamfilter hier gewoon toestemming voor heb gegeven maar nix hoor, niets in de geblokte binnengekomen mail alsmede in de toegelate normale inkomende mail, wat zou de notificatie nog meer tegen kunnen houden?

  Gaarne ontvang ik spoedig mogelijk een oplossing, alvast vriendelijk bedankt :)
 • Standaard staat de notificatie uit :)
  Je kan je per topic op de hoogte laten houden, door onderaan je conceptbericht aan te vinken "Waarschuwen als er gereageerd is". Wil je van ieder topic waaraan je deelneemt op de hoogte gehouden worden, dan ga je naar je profiel, scroll je naar beneden, de kop Voorkeuren. Als derde optie zie je daar staan:
  [quote:17eb2a4661]Breng mij standaard op de hoogte van reacties:
  [size=9:17eb2a4661]Stuurt een e-mail als iemand reageert op een onderwerp waar je in gepost hebt. Dit kan altijd veranderd worden als je een bericht plaatst.[/size:17eb2a4661][/quote:17eb2a4661] Zet die optie op "Ja" en als het goed is, is je probleem dan opgelost.
 • Heh bedankt maar dit helpt niet omdat ook deze optie al sinds jaar en dag is aangevinkt :)

  Ik zit ook op diverse andere forums en daar werkt het allemaal goed btw.
 • Hmm… in dat geval weet ik het niet :( Misschien kan JDJ aan de welbekende webmaster Jochem vragen om te kijken of de mail überhaupt wel verstuurd wordt?
 • hij zal dit vast en zeker wel een keertje lezen, we wachten af…kunnen die paar dagen er ook nog wel bij, iig thanks dude :)
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=163164

  Probeer eens je mailtjes door te laten sturen naar een hotmail.com of iets dergelijks. Weet je zeker dat het niet aan je outlook ligt..
 • Ik weet het zeker dat het niet aan OE ligt want ik zit ook op andere forums en daar werkt het wel. Heb onlangs mijn hotmail-account verwijderd, ik vind 1 mailadres voldoende… ik gebruik hotmail nooit meer.
 • Tis geen probleem om hierdoor met de pakken neer te gaan zitten, het zou alleen mooier geweest zijn als het een keertje werkte LOL

  ok niemand een oplossing?
 • het zou kunnen zijn dat @home mail van dit forum als spam ziet.
  Heb je daar een webmail functie waar je je spambox kan bekijken oid?
 • Spamfighter is geïnstalleerd in OE, open ik daar de inkomende mail in de spamdirectorie dan staat er nix van C!T-forum bij, ik zal later es via webmail kijken of ik daar wat kan vinden, het kan idd zo zijn dat @home dit tegenhoudt maar dat lijkt me sterk want de mail is altijd aan jou gericht en dan zouden ze het altijd toch moeten bewaren…maar goed je hoort nog van me :)
 • update nieuws: Ben naar @home portal gegaan…het spamfilter stond daar op 'zeer streng' wat ik dus niet gedaan heb, blijkbaar zijn dat hun klote standaard regeltjes….maar goed…kep de instelling ff gewijzigd maar ze zeggen erbij dat het 2 uur kan duren dat de door u gewenste instelling geactiveerd wordt….zal mij benieuwen…ik hou jullie op de hoogte …thnx iig voor jullie medewerking.
 • Laatste reactie: Alles werkt weer, bleek dat web-spamfilter van @home toch het leeuwendeel te blokken. Thnx voor alle hulp en het meedenken :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.