Vraag & Antwoord

Feedback Forum

De omgang en respect met anderen

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • Beste mensen van computer totaal .nl en forum

  Hallo ik wou graag vertellen dat ik me vandaag voor et eerst heb aangemeld. Na mijn eerste aanmelding, heb ik oprecht spijt dat ik me hier ooit aangemeld heb. De reden waarom is simpel, als mensen vragen hebben in bepaalde sectoren van dit forum, is me meteen opgevallen dat de mensen die antwoorden op mijn vraag (bijvoorbeeld) (en ik geloof niet dat ik ook de enige ben hiero die er zo over denkt maar ik kom ervoor uit) totaal geen manieren en respect kennen. Natuurlijk hebben jullie de gedrags voorwaarden en naar mijn mening hield ik me er ook aan maar er zijn enkele die et schijnbaar niet kunnen waarvan het overzicht niet duidelijk is wie houdt zich eraan en wie niet en dat is jammer dat kan ook beter gecontroleert worden zelfs onder de leden die er al lang zijn En mensen menen alles te kunnen zeggen volgens hun funktie. Enkele onder jullie zitten hier al lang alle respect voor maar, dat haalt nog niet uit dat je mensen associaal kan behandelen en kan eisen van hoe of wat. De informatie die jullie verstrekken op de forum is wel leerzaam, interesant en helpend. Maar et gedrag van enkele mensen onder ons op het forum, ben ik niet over te spreken. Ik zeg niet iedereen, maar de mensen die ik bedoel zullen et wel weten. Dus bij deze wil ik graag dat mijn account hier verwijdert wordt, en ik vind et jammer om te gaan maar enkele mensen onder ons laten me geen keus. Een lid meer of minder maakt ook niet uit, dus bij deze wil ik vragen of mijn account accuut afgesloten kan worden.

  vriendelijke groet BlackOnyx

  P.S. Ik ga al op zoek naar een nieuw forum waar ze me beter van dienst kunnen zijn en socialer en begripvol met de mensen om gaan wat ik heel belangrijk vind en nee ik laat me niet alles wel gevallen sorry zo ben ik nu eenmaal niet

  P.S.S. Als mijn account verwijdert wordt verwijder ook a.u.b. de topic die ik starte genaamd: een groot probleem!!

  Voor de rest wens ik de rest van de normale mensen die anderen helpen met hun problemen en ook de mensen die mensen ook respecteren en ook als mensen behandelt en niet als iets anders nog veel forum plezier hiero aan alle mensen die het ook graag doen en gewoon er normaal onder blijven.

  Trouwens kan ik een bericht krijgen via e-mail dat mijn account is afgesloten alvast bedankt
 • Ik heb de betreffende topic eens doorgelezen. Maar persoonlijk krijg ik niet de indruk dat men vervelend en neerkijkend naar je doet. Ze geven je een richting naar de juiste oplossing, MAAR….
  Men vraagt je gewoon (zonder afkeuring of schelden ofzo) om je teksten te voorzien van een aantal zaken. Dit is toch lijkt me een zeer normale vraag, aangezien je teksten voor forum begrippen redelijk lang zijn. Zonder de gevraagde zaken, is het gewoon lastig lezen.

  Jammer dat je hier weggaat. Vind het een tikkie overtrokken reactie van je.:-?
  Hoe dan ook, ik hoop dat je dan je heil ergens anders gaat vinden. Mocht je hier toch opnieuw willen komen, ben je altijd welkom!
  :D
 • Ik vind dit echt ontzettend flauw.
  Heb de betreffende topic eventjes doorgelezen, en het enige "kritiek" wat ik zie is de vraag of je met meer leestekens e.d gebruiken wilt. Als je daar al niet tegen kunt kun je het beter ook niet op andere fora proberen, want je krijgt geheit dezelfde vraag.
 • Een forum heeft, zoals elke (online) community een aantal geschreven en ongeschreven regels.

  Een van de "regels" hier is dat je post leesbaar moet zijn en een duidelijke titel moeten hebben. Dit zodat anderen je beter kunnen helpen. Is je post onleesbaar, krijg je geen antwoord.

  In dit geval zijn er toch mensen die hun vrije tijd vrijwillig in jouw vraagstuk steken én je er op wijzen dat je post nogal onleesbaar is vanwege het gebrek aan leestekens en alinea's. Vervolgens verbaas je je over het gebrek aan respect? Stel, je komt op het naaktstrand, zeg je dan ook tegen jezelf "wat een viespeuken hier"?


  Nu naar je vraag; accounts afsluiten en posts wissen vind ik in dit geval onnodig. Je kan ook gewoon niet meer inloggen. Enneh… Een ander forum? Probeer deze eens: http://gathering.tweakers.net/ en kijk of je daar beter geholpen wordt.

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.