Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Gerben Hoekstra (moderator)

Anoniem
gerben
16 antwoorden
 • Gerben Hoekstra (Moderator)

  Ik schrijf U dit uit m'n blote pet daar in het tweede halfjaar 2006 mijn oorspronkelijke archief verloren is gegaan door
  een aantal schone installaties van Win98SE.

  U was destijds van mening dat ik een aka-hacker was (of misschien zelfs wel een spion !) en gaf blijk dat het voor mij weinig zin meer had om vragen in het CT-forum te stellen.
  Dit had, geloof ik, betrekking op aka Arie Slob (C.Jones/Welshjim) en aka SlackAli (de kolenman).
  Voor de goede orde wijs ik U erop dat als iemand mij, op valse gronden, schade berokkent, ik mij dan het recht voorbehoud om na te gaan wie er 'zo onzorgvuldig' is; ook al verschuilt deze dappere persoon zich achter tientallen aliassen.(kennelijk heeft hij iets te verbergen en wordt hij door anderen ook al gezocht)

  Helaas, ik weet het; in de huidige onder toezicht staande communicatie cultuur en/of de verwording van Internet, is mijn uitgelokt handelen een misdaad, waarop dan weer diverse onterechte repercussies volgen, enz. enz..

  Een klein voorbeeldje: met enige regelmaat ontvang ik ongevraagd en ongewenst een nieuwsbrief van PCWorld.be.
  Mijn diverse verzoeken om daarmede op te houden, hebben tot nu toe nergens toegeleid; vandaar dat ik mij gedwongen voelde om dan zelf maar actie te ondernemen.
  Via PCWorld.be kwam ik o.a. bij AdValvas > Schoone > een "computerwinkeltje" ? > bij U ofwel Computertotaal uit.
  Op z'n zachts gezegd, zie ik deze belangenverstrengeling als een gevaarlijke ontwikkeling onder de noemer "promotie van commerciele belangen". Want, zo vrees ik, aanstonds gaat een volstrekt willekeurige Mr. Murdoch - onder invloed van bepaalde systemen - door een overname van IDG of VNU nog bepalen of ik de Skager krant nog wel mag lezen.

  Goed, voor alle zekerheid heb ik het CTForum gecheckt; tot mijn niet geringe verbazing werd ik toegelaten. Wat er bij verdere opvolging zou kunnen gebeuren weet ik niet. Dat ga ik zometeen ervaren.
  Ook als het niet lukt wil U verzoeken Uw invloed aan te wenden om de spam-activiteiten van PCWorld.be te staken.
  Sorry, maar toezending van de CT Nieuwsbrief heeft m.i. eigenlijk ook geen enkele zin meer.

  Vriendelijke groet,
  A.Ruiter
  HCC/XS4All 203361
 • U schrijf een erg vaag bericht waar ik weinig van snap. Ik ga daarom alleen in op de concrete vraag over Pcworld.be.
  Pcworld.be staat los van IDG Nederland waar Computer!Totaal onderdeel van is. We hebben geen contact met ze en we kunnen u niet helpen bij het beëindigen van ongevraagde informatie die ze u toesturen.
 • Jeroen de Jager (moderator),

  Nee, natuurlijk begrijpt bij Computertotaal Jeroen de Jager niet wat ene
  Gerben Hoekstra - eveneens moderator - uitvoert of heeft uitgevoerd. Maar dat bleek al uit m'n mail.
  Uw kreet "Lekker he …." vloeit waarschijnlijk voort uit een mager belegde boterham; katten in het nauw (hongerig) maken immers rare sprongen. Ook dat kunt U in mijn mail terugvinden.
  Kortom een nietszeggend, doch vooral een kenmerkend antwoord van Uw kant.
  Einde Computertotaal dus ?!

  A.Ruiter
 • Voor mij is eigenlijk totaal onduidelijk waar het over gaat, wat er is voorgevallen, en wie je nou precies waarvan beschuldigt. Misschien kun je dat iets duidelijker aangeven?
 • Je en Jij, dat krijg nu van al die aka's; een mens weet niet meer aan wie hij schrijft.

  U vraagt mij (volkomen ten overvloede) uitleg en direct daarna blijkt, dat U op voorhand reeds de stelling hebt betrokken dat het
  hier om een beschuldiging zou gaan.
  Als ik iemand ergens van zou beschuldigen, dan doe ik dat "niet vanuit m'n blote pet". Zie mijn eerdere mail.

  A.Ruiter
 • Sorry hoor, maar ik heb echt geen idee waar je het over hebt. Ik mag dan ingenieur zijn en een IQ van 140 hebben, en in het algemeen goed aanvoelen, waar mensen het eigenlijk over willen hebben, maar dit ontgaat me geheel.
 • Geef eens concrete links en feiten van deze "beschuldigingen" dat Gerben andere usernames op andere fora gebruikt en in uw visie dubieuze dingen doet. Dan lossen we deze vreemde aantijgingen wel op.

  Ik zie ook alleen maar abacadabra…
 • Ik hou het er op dat hij er van uitgaat dat Gerben HEM verdenkt (of ooit heeft verdacht) van het gebruiken van aka’s en/of dubieuze dingen, terwijl hij daar niets mee van doen heeft gehad. Als ik het goed heb begrepen…

  Die aka nicknames vind je o.a. terug in dit draadje http://forums.techguy.org/civilized-debate/493181-why-i-love-ted-nugent-13.html

  Maar of dat wat duidelijk maakt? :roll:
 • idd… hij slaat complete wartaal uit :o
 • Ik ga een poging wagen:
  [quote:5c2d60ade0]U was destijds van mening dat ik een aka-hacker was[/quote:5c2d60ade0]
  Het enige dat ik kan vinden wat hierop betrekking zou kunnen hebben is Gerbens advies dat: "[i:5c2d60ade0]Als je eenmaal die a:\> dos prompt hebt, kun je met diverse dos commandos werken, zoals cd, copy en xcopy.[/i:5c2d60ade0]" Misschien was dat inderdaad ver boven jouw niveau, maar DOS commando's gebruiken heeft niets met hacken te maken.
 • Als je a.(Adriaan)ruiters posts doorleest, zie je op een gegeven moment dat hij al 73 is en best wel moeite heeft met pjoeters(me dunkt zeg…).

  Denk dat hij meer gebaat is bij iemand die hem thuis gaat helpen om de boel op orde te krijgen(alvast niet Fl, want die is maar de helft zo oud en begrijpt er zo mogelijk nóg minder van).

  Heeft de HCC geen ingang voor senioren?

  btw Iets minder bot zou sommigen hier niet misstaan. :roll:

  Sterkte, Aad.
 • FlvanSon, opzich heb je wel gelijk, en leren computeren is lastig op latere leeftijd, maar…
  Nederlands is hem waarschijnlijk van kinds af aan al bijgebracht, ga ik maar vanuit, en ook een man van 73 zou zich toch op een heldere manier moeten kunnen uiten.
  Communicatie via het internet, een direct gesprek of de telefoon, het komt allemaal op hetzelfde neer, dus mogen we zeker ook van deze Heer duidelijkheid en helderheid verwachten.

  *vraagt zich af waarom hij zich hier eik mee bemoeit*
 • Ik heb hem denk ik gevonden:

  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1075549&highlight=#1075549

  Meneer heeft een keer een slotje gevangen naar aanleiding van een crack/keygen/warez vraag. Meer niet.

  t.
 • Slotje ! :P
 • Tsja, het is en blijft je kindje hé.

  [quote:f882a31b9f]Nederlands is hem waarschijnlijk van kinds af aan al bijgebracht, ga ik maar vanuit, en ook een man van 73 zou zich toch op een heldere manier moeten kunnen uiten.
  Communicatie via het internet, een direct gesprek of de telefoon, het komt allemaal op hetzelfde neer, dus mogen we zeker ook van deze Heer duidelijkheid en helderheid verwachten.[/quote:f882a31b9f]

  Bull. Omdat hun modus operandi niet op hem past schoffelen ze hem in een hoek; Weiger de toegang tot inet aan de dislect, de demente en de autist en je hebt gelijk; JdJ(kwa moderator) moest gewoon herkennen en sluiten(als in Vandread's tweede reaktie-hulde, maarja, jongste bediende, hé-).

  http://en.wikipedia.org/wiki/Nettiquette

  Tamelijk ziek om (je) post volledig te verwijderen teacher.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.