Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Krijg geen afbeelding in mijn bericht maar alleen URL

Anoniem
Yocto
6 antwoorden
  • Hier heb ik de aanwijzingen opgevolgd om een afbeelding te posten:

    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=149857&highlight=afbeeldingen

    Maar in tegenstelling tot de vraagsteller die uiteindelijk z'n bloemen postte krijg ik alleen een URL in mijn bericht.
    Wat gaat er fout?
  • Als ik de code in jouw bericht bekijk zijn op een of andere manier de codes

    bovendien klopt de link niet.


    zou moeten werken." />"> en
    bovendien klopt de link niet.


    zou moeten werken." />
  • ff testen met BBCode aan :wink:

    [img:1c6bbfb692]http://img89.imageshack.us/img89/563/ptddpartitiontabledoctoof5.png[/img:1c6bbfb692]
  • OK bedankt!!!

    Nu zien als ik daarmee verder kan in de topic waarin ik bezig was…

    Groeten,

    Patrick
  • Ik had gisteren ook een link die niet werkte als fotoo,maar wel als link.

    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=1194892#1194892


    Deze link wil niet als img werken

    http://www.nu.nl/mmbase/images/972699

  • Er zit geen .jpg of iets dergelijks aan die link, dus dan wordt het niet als plaatje herkend. :wink:

    [img:480c03b244]http://www.nu.nl/mmbase/images/972699.jpg[/img:480c03b244]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.