Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Jubileum C!T

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Ik las in het voorwoord in de laatste C!T (nr. 7) van Volkert Deen dat het jubileum een feit is. Ik twijfelde en ging naar de zolder waar ik nog 2 exemplaren uit 1993 heb liggen.

  Alle jaargangen hierna, van 1994 tot 2000, heb ik net enige maanden geleden aan een belangstellende geschonken, maar 2 exemplaren uit 1993 had ik achter de hand gehouden. Inderdaad: "Jaargang twee"…….!
  Ik kon het niet nalaten om het "januari '93 exemplaar" even door te bladeren. Een 486DX2 op 66 MHz…….: wouw!! PC Tools 8.0
  Toch weer even zwijmelen bij al die nostalgie. Wat is er toch een hoop veranderd in 15 jaar! Veel positiefs, maar ook veel in het negatieve.

  Enne……, Volkert, WP5.1 was er al wel in 1992, maar DOS 6.1 moest nog worden geboren. Eind '92 was DOS 5.1 het OS en Windows 3.1 de grafische schil…… Ik heb nog een werkend exemplaar staan. Wellicht begin ik nog eens een museum, want de zolder puilt uit van hard- en software "door de jaren heen"…….

  Gefeliciteerd!
 • Mijn vader is ook al vanaf het allereerste begin lid, alleen heeft ie al z'n c!t's niet meer bewaard. Sinds ik me er ben gaan interesseren bewaar ik ze zelf. Maar dat is niet langer geleden dan een jaar of 4… Ben nu 15 dussse…

  Maar ik lees jullie blad met veel plezier en hoop dat ook zeker de komende tijd nog te gaan doen!

  Proficiat! :D

  PS: wat ik trouwens ook leuk vind is dat het geen 7/8 is maar alleen 7!
  Dat betekend weer 12 C!T's in een jaar!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.