Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Onzinnig gekwats over sigs...

Anoniem
gerben
8 antwoorden
 • Sorry dat ik het zeg, maar eerlijk gezegd vind ik dat gezeur over de sigs maar een hoop gekwats. Een handtekening/signature laat mensen zien wie je bent. Daarom vind ik dat je zelf moet kunnen bepalen hoe je sigspace eruit ziet en wat je erin zet.
  Ook kunnen jullie m.b.t plaatjes een nieuwe regel instellen die bijvoorbeeld zegt: [b:3d274fd4a7]Plaatjes in sigs mogen niet groter zijn dan:[/b:3d274fd4a7][i:3d274fd4a7]500x200[/i:3d274fd4a7]. Of zoiets dergelijks.
  Ik weet zeker dat hier heel wat mensen zijn die fanatieke photoshoppers zijn en die in hun sig bijvoorbeeld willen laten zien wat ze kunnen en daarmee ook hun karakter willen uitstralen. Ik ben gewend om op ieder forum waar ik kom een afbeelding in mijn sig te zetten, met betrekking tot dat forum en mijn vaardigheden. En ik vind dat zoiets best gewaardeerd mag worden.
  Op vele andere forums bestaat er ook een subforum waar mensen requests kunnen aanvragen om iemand anders een sig te laten ontwerpen die bij hen past, omdat ze zelf geen kennis hebben van het programma of bepaalde dingen willen leren op deze manier. Ik zou het erg op prijs stellen als dat hier ook zou gebeuren. De voordelen zouden zijn dat men aan de hand van de sigs van elkaar kan leren, m.b.t bepaalde technieken in photoshop of andere aspecten. Hier is een voorbeeld van de sig die bij mij past en mijn karakter uitstraalt (en onthoud dit: Ik doe er niemand pijn mee, ik beledig er niemand mee en het is doodgewoon een aanduiding van mijn persoonlijkheid en waarom is dit dan niet toegestaan?):
  [img:3d274fd4a7]http://i168.photobucket.com/albums/u188/TCUSniper/SigCompTotaal.jpg[/img:3d274fd4a7]

  Graag wil ik dat iedereen die het met mij eens is hier een reply op maakt en ook zegt waar het op staat.

  (En zeg nou zelf: In feite neemt zo'n plaatje ook maar 1 regel in beslag zoals in de regels staat, namelijk:
  <== 1 regeltje )
 • Is het ook goed als ik een reply geef als ik het [u:d229e938b2]niet[/u:d229e938b2] met je eens ben :)

  Om eerlijk te zijn vind ik het persoonlijk storend als iemand een afbeelding in zijn signature heeft. Natuurlijk is de ene afbeelding de andere niet, maar een afbeelding met het formaat zoals jij dat nu in je post hebt staan zorgt ervoor (naar mijn mening) dat een topic erg onoverzichtelijk wordt.

  Bovendien leidt het af van het onderwerp en kan het soms verwarrend werken omdat niet altijd direct duidelijk is of de afbeelding bij de signature hoort of bij de post. Dit hangt natuurlijk van de afbeelding af, maar om discussies te voorkomen denk ik dat het een goede regel is om gewoon geen afbeeldingen in signatures toe te staan. Dat is wel zo duidelijk voor een ieder.
 • Ik vind die plaatjessigs ook vreselijk irritant. Ik vind het dus best een goede regel. Ik zou het ook geen probleem vinden, als sigs helemaal verdwenen. Ik kom ook wel eens op forums zonder enige beperking, en heb je twee regels tekst in een post, en dan een halve pagina sig. Op dergelijke forums ben ik snel uitgekeken, leest veel te lastig. Het staat je overigens vrij andere forums te bezoeken, waar je wel je sig kwijt kunt. Of zet lekker een eigen forum op, kun je zelf forumdictator spelen. ;-) Tenslotte vind ik het nogal aanmatigend, om na 37 posts al dergelijk topic te starten, maar dat terzijde.
 • Dat plaatje wat hier als eerste staat, Zijn minstens 12 regels :-? Inderdaad, Erg Iritant.
 • plaatjessigs ook vreselijk irritant en het staat nog kinderachtig ook .
  het is een goede regel GEEN plaatje in sig anderes wordt het een bende .
  en als de TS het daar niet mee eens is .

  dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 • [quote:1eb5097ffa="TCUSniper"](..) het is doodgewoon een aanduiding van mijn persoonlijkheid (..) [/quote:1eb5097ffa] Dat kun je toch doen via je avatar
  [quote:1eb5097ffa]
  Laat een kleine afbeelding onder je naam zien in ieder bericht. Je kan maar één afbeelding tegelijkertijd gebruiken, de breedte mag niet meer dan 80 pixels zijn, de hoogte moet onder de 80 pixels blijven. De maximale bestandsgrootte is 6KB [/quote:1eb5097ffa]
 • [quote:76636bc37c="jolo"]Dat kun je toch doen via je avatar[/quote:76636bc37c]
  Of met een signature, heb je toch geen plaatje voor nodig, staat de pagina voor 50% vol met plaatjes die je tig keer ziet.

  Laat je kennis voortvloeien uit goed inhoudelijke posts!

  Bloederig karakter heb je trouwens :lol:
 • De reden dat de sigs zo irritant zijn voor jullie is de vage indeling van de topics. Alles wordt weergegeven als een soort quote. Normaal verschijnt een quote in een venster dat lijkt op een frame van een webpagina, maar dan zonder scrollbar. Als je de indeling gewoon op plat zet en een streep boven de sig dan is het al een stuk overzichtelijker en minder storend.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.