Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Moderators - waar zijn ze allemaal?

Anoniem
arjant2
16 antwoorden
 • Al een tijdje valt het me op dat er veel minder moderators en administators als een tijdje terug actief zijn.

  Zo zie ik Red Dragon bijvoorbeeld nooit meer op het forum, terwijl hij nog niet eens zo lang geleden de nummer 1 poster van het forum was.
  Zijn kennis over videokaarten en het bijhouden van de FAQ en topics als de 3Dmark challenge mis ik nu best af en toe.

  Maar ook Edmond Varwijk en E.Gozeling kom ik niet vaak meer tegen…

  Is er een reden dat bovengenoemde mensen niet meer op het forum komen? Persoonlijk vind ik het wel jammer, want de sfeer (Ja, zelf een forum heeft een sfeer :P ) is de afgelopen tijd erg veranderd (niet op een negatieve manier, maar het is gewoon niet zoals het was) en er wordt minder gepost.


  We mogen blij zijn dat Vandread en Gerben nu ook moderators zijn, want anders hadden we nu heel weinig actieve moderators gehad :P
 • Ik was nooit zo actief en ben dat nog steeds niet. Ik kom er domweg niet aan toe. Werk zat en thuis wil ik ook wel eens wat anders doen, dit forum is voor mij toch werk-gerelateerd.

  Edmond heeft het volgens mij rete-druk met alle artikelen die we hem in zijn maag splitsen. Red Dragon (ook een van onze freelancers) is nog niet zo lang vader en zo zal er bij anderen ook wel een of meerdere redenen zijn voor wat minder frequent forumbezoek. Hopelijk staan anderen op om het stokje over te nemen. Op meerdere manieren zou dat mooi zijn want veel goede forumbezoekers hebben het al tot freelancer van Computer!Totaal geschopt! 8)
 • Ok, dat is duidelijk :)
 • ik heb wel flink wat tijd, dus als ik aanmerking kom dan wil ik wel moderator worden hoor :wink:
 • "belt u ons niet, wij bellen u" :)


  Overigens ben ik er gewoon hoor :wink:
 • jaja en maar wachten tot je een ons weegt op dat belletje :wink:

  Vind je het erg als ik er niet op wacht 8)
 • Waarom is er trouwens maar 1 moderator bij het Videokaarten gedeelte van het forum? Is toch één van de grotere subgedeeltes en Red Dragon is er bijna nooit meer.
 • Ach, zo druk is het daar niet toch? Het is er in ieder geval een stuk minder druk dan een tijdje geleden, en ik denk ook wel dat Vandread dit in z'n eentje aankan :P

  Verder is Gerben er ook vaak te vinden, dus die sluit ook wel eens een topicje op z'n tijd. ;)
 • En, even ter aanvulling: alle mods hier zijn "global" moderators; we kunnen dus allemaal in elkaars fora modden mocht het nodig zijn.

  Loopt een topic de spuigaten uit kan je altijd iets posten in het foute stoute posts topic, óf een ieder van ons mailen/pb-en.


  t.
 • [quote:01ed073802="Cpt.Iglo"]Ach, zo druk is het daar niet toch? Het is er in ieder geval een stuk minder druk dan een tijdje geleden, en ik denk ook wel dat Vandread dit in z'n eentje aankan :P

  Verder is Gerben er ook vaak te vinden, dus die sluit ook wel eens een topicje op z'n tijd. ;)[/quote:01ed073802]Vandread is mod bij het gaming forum, niet video :wink:
 • Echter vrij actief aldaar in het V&B forum ;)
  Foute verslaving… :lol:
 • ssssssssttt je moet jezelf niet verraden :wink:

  ps waar staat de B voor in V&B? Volgens mij is het V&M :wink:
 • [quote:e1b0eb4f20="arjant2"]ssssssssttt je moet jezelf niet verraden :wink:

  ps waar staat de B voor in V&B? Volgens mij is het V&M :wink:[/quote:e1b0eb4f20]

  Wat dacht je van beeldschermen :wink:
 • [quote:c13b7b694e="teacher"]alle mods hier zijn "global" moderators; we kunnen dus allemaal in elkaars fora modden mocht het nodig zijn[/quote:c13b7b694e] Maar als je het niet eens bent met een moderator actie, dan is/zijn de moderator(s) die bij het sub-forum hoort/horen van dat gemodereerde topic, toch het eerste aanspreekpunt.
 • Na een moderator actie volgt in veel gevallen een PB naar de gebruiker toe, waarom de actie uitgevoerd is. In de gevallen waar er geen bericht is verstuurd, wordt in het topic zelf gereageerd. Het is dan voor de betreffende gebruiker altijd duidelijk wie in het topic heeft gemodereerd.
 • Vandread is per direct ook moderator van Videokaarten en Monitoren.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.