Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Webaley

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Kom vanmorgen, log in, kijk in gebruikerslijst, zie een bericht over de beste virussoftware staan, klik op de recommended button en zit ineens bij webaley, leuk, maar mijn returnbuttob is graied dus langs een omweg weer terug, blijkt het hele item weg te zijn op de forumlijst. Allemaal in pakweg 20 sec. Is dit normaal? Zeker veel lui die niiet uit kunnen staan dat je een stabiel en betrouwbaar systeem hebt? Of trek ik nu te snel een conclusie. Groete. :wink:
 • Sorry Master, stond er nog maar niet meer ongelezen… :oops: Stom van me, maar vind het niet correct dat je zo zonder terugweg van het forum wordt geleid… :wink:
 • Ligt het nou aan mij, of snap ik dit bericht niet helemaal?

  Mag het ietsje samenhangender?
 • Zei al, sorry sir… Zal me gedeisd houden. Ben hier nog maar 1 dagje en zal eerst wat tijd nemen om rond te kijken, veel info en imposant hoor. Knap werk.

  Groeten! :wink:
 • Wat ik eruit vis is dat hij op een banner geklikt heeft, dus ergens anders terecht kwam buiten C!T en dat zijn "vorige"-knop niet werkte. Toen heeft hij waarschjinlijk zijn browser afgesloten en opgestart, opnieuw naar C!T forum genavigeerd en toen stond alles als gelezen gemarkeerd (immers, de sessie was beëindigd).

  Daar had hij commentaar op als in dat C!T een stom systeem heeft, maar dat vind ik toch behoorlijk onbeschoft eigenlijk.
 • kwa quote gebruikerslijst wellicht een bot-lid met een vage website waar ts op heeft geklikt (alhoewel ts dan aanmeldatum aflopend moet sorteren en de lijst er redelijk botloos uitziet tegenweurdig).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.