Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Onderschrift regels in Profiel

Anoniem
teacher
5 antwoorden
 • Inmiddels is het ruim 4 jaar niet meer toegestaan om meer dan 2 regels en plaatjes te plaatsen in het onderschrift. Waarom staat dit nog niet in het Profiel? Daarin staat alleen
  [quote:efd68c177b]
  Onderschrift:
  Dit is een stukje tekst dat onder je berichten wordt gezet. Er is een limiet van 255 tekens.
  [/quote:efd68c177b] Want ik heb de indruk dat niet iedereen dit in het Feedback Forum leest. Als een onderschrift van een (nieuwe) gebruiker niet aan de regels voldoet, kan het weliswaar gemeld worden in het fout stout topic. Maar zo lijkt het wel op dweilen met de kraan open.

  Nog een ander aanvullende vraag. Is het mogelijk voor het forum beheer de Enter toets en plaatjes uit te schakelen voor het onderschrift?
 • Voor phpBB2 is een simpele mod om [i:a40bddd0e7]alle[/i:a40bddd0e7] BBcode uit te schakelen in de berichten. Men kan het wel typen, maar het wordt weggefilterd. Had 'm zelf ook op mijn phpBB2 forum. Kwestie van 1 bestandje openen, code op de juiste regel tussen plakken, opslaan en uploaden. Alles bij elkaar 2 minuten werk tops.

  Ik zou hem wel weer op kunnen zoeken, maar ik denk niet dat dat is waar naar gezocht wordt: het schakelt immers ook gewenste BBcodes uit. Ook is het een beetje raar om een mod in te voegen voor een oud forum terwijl in phpBB3 alles met een paar muisklikken in te stellen is: dit wel, dat niet, sus wel en zo ook weer liever niet. En die gebruikersgroep wel, en een andere gebruikersgroep weer niet. Lijkt mij effectiever.
 • Maar zoals in een ander topic ook al duidelijk is gemaakt: er gaat voorlopig nog niet geupgrade worden naar PHPBB3…
 • Er zijn zoveel mods die geinstalleerd zouden kunnen worden omdit forum praktischer te kunnen maken.
  Bijvoorbeeld een multiqoute mod, zodat het quoten van meerdere posts wat makkelijker gaat.
  Maar goed, da's offtopic. I get your point en ben het er mee eens. Alhoewel ik upgraden naar phpbb3 niet nodig vind.
 • Dat er voorlopig nog niet geüpgraded zal worden naar PHPBB3 was me bekend. Ook had ik in een ander topic uit Feedback gelezen dat de webmaster liever geen MODS installeert. Ik weet niet meer in welk topic dat was. Maar wat me nog niet duidelijk is of de Profiel informatie genoemd in de Quote van mijn startpost, makkelijk te wijzigen is door het forum beheer.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord