Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Offtopic forum

Anoniem
teacher
3 antwoorden
 • Vraagje aan de beheerders,

  Wat is de rede dat in het offtopic topics op slot gezet worden?
  Niet dat het mij stoort ofzo, maar puur uit nieuwschierigheid.
  Enige tijd geleden had ik een nieuw topic aangemaakt [b:27c6d1281e]Grootste computer blunder[/b:27c6d1281e] Mensen reageerden er gewoon op, maar er was ook een reactie wat ons vertelde dat er enige jaren geleden ook zo'n topic was. er ontstond enige verwarring omtrend welk topic men verder moest? Uiteindelijk bleek het oude topic op slot. Ik vind dat best een beetje jammer, Want het is immers toch offtopic? En soms staat daar een topic een jaar stil, totdat iemand het weer eens omhoog haalt. Met gevolg dat het weer wat leven ingeblazen word. Dat kan best leuk zijn op zijn tijd. Vooral bij een pc blunder topic. Een geweldig vermaak als je dat zo weer eens terug leest. Maar een opslot topic verdwijnt al snel in een vergeet hoekje. En als je dan weer een nieuw topic aanmaakt over het zelfde onderwerp? Krijg je toch reacties als: [i:27c6d1281e]dit hebben we al eens gehad.. etc. [/i:27c6d1281e]

  In een recent forum zoals: windows, Software, hardware etc. etc. Kan ik begrijpen dat er met slotjes gewerkt word. Iets wat niet meer recent is heeft geen waarde. Maar offtopic blijft toch offtopic? Wat geeft het dan als er een topic van een jaar geleden opgehaalt word?
 • Ik denk dat dat oude topic in het verleden met een bepaald reden op slot is gezet (wegens vervelende posts oid). Het is op dit forum volgens mij ook niet gebruikelijk om oude topics standaard af te sluiten, kijk maar eens naar het aantal keren dat topic van 2-3 jaar oud per ongeluk worden gekickt.
 • Ja dat valt ook wel mee, Maar bij een offtopic is dat toch niet nodig?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.