Vraag & Antwoord

Feedback Forum

E-mail attentie bij reacties

Anoniem
lion
2 antwoorden
 • Ik kom de laatste tijd nu-en-dan merkwaardige zaken tegen m.b.t. de automatische e-mailing bij reacties op / in een draadje ([i:134b1b66c5]Breng mij standaard op de hoogte van reacties[/i:134b1b66c5])…:
  - Soms blijkt iemand gereageerd te hebben en heb ik hier geen e-mail van binnen gekregen. Ook veel later niet.
  - In een enkel geval krijg ik een e-mail omtrent een of ander draadje waar ik ooit in het verleden eens op gereageerd heb, maar waar na mij al 10 tallen anderen op gereageerd hebben.
  Helemaal vlekkeloos werkt dit dus niet…… Kwam "vroeger" eigenlijk nooit voor.
 • [quote:84e2b680b7="lion"]Soms blijkt iemand gereageerd te hebben en heb ik hier geen e-mail van binnen gekregen. Ook veel later niet. [/quote:84e2b680b7] En je was nog wel geabonneerd op dat onderwerp.
  [quote:84e2b680b7="lion"]In een enkel geval krijg ik een e-mail omtrent een of ander draadje waar ik ooit in het verleden eens op gereageerd heb, maar waar na mij al 10 tallen anderen op gereageerd hebben. [/quote:84e2b680b7] Dat een e-mail melding over een geabonneerde topic te laat wordt ontvangen, komt bij mij ook wel eens voor.

  Als je er dus zeker van wilt zijn dat je geen berichten wilt missen van een geabonneerde topic, zou je het beste minimaal één maal per dag kunnen inloggen op het computer!totaal forum. En op de index pagina klikken op Bekijk je berichten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.