Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Het forum knippert

Anoniem
None
27 antwoorden
 • …of ligt het aan mij dat het de ene keer een heel ander uiterlijk heeft dan de andere keer? ;)
  Wordt dat wat ik nu zie het verse uiterlijk van het forum, of heeft dit temaken met updates waarvan de css files etc nog vervangen moeten worden?
 • Volgens mij wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw uiterlijk van de site. Dus geknipperd van verschillende stijlen zal binnenkort wel opgelost zijn.
 • Tis steeds blauw-wit en dan weer blauw-rood. :)
 • 'k mis ook het knopje om naar de berichten te gaan waarin ik antwoordde. Dit voor het geval jullie zouden vergeten het terug te plaatsen :wink:
 • [quote:2db26e8c67="Passer"]'k mis ook het knopje om naar de berichten te gaan waarin ik antwoordde. Dit voor het geval jullie zouden vergeten het terug te plaatsen :wink:[/quote:2db26e8c67]

  Staat helemaal onderaan op de indexpagina.
 • Heb nu een hele nieuwe layout en ik heb het gevoel dat alles veel sneller gaat. Is het overigens ook nieuw dat je je kan abonneren op een thread?
  Ik kan me abonneren op een thread maar waar vind ik de threads waarop ik geabonneerd ben?
 • Ik vind het nieuwe design eigenlijk niet echt een verbetering, maar goed. Dat C!T logo trouwens ziet er echt raar uit zo.
 • Ja ik vind't ook niet echt rustgevend moet ik eerlijk zeggen… No offence, maar doe mij maar weer zoals't was. opzich is de omgeving kleur wel aardig, maar die knal rooie letters maken het erg druk… beetje blauw achtig is misschien een optie?
 • Het doel van de restyling is het beter laten aansluiten van de forumlayout bij die van de website. A.s. maandag gaan we daarmee verder.
 • Kan dat knopje niet naar boven gezet worden? Nu moeten we allemaal eerst naar beneden zitten scrollen… :roll:

  en wat was de bedoeling van het forum 'venstervullend' in de breedte te maken? Als je nu een onderwerp bekijkt en je wil op het laatst-geposte-bericht klikken moet je een hele afstand naar rechts afleggen… enfin, misschien went het wel, maar als eerst indruk vind ik het toch niet zo handig…

  Al is het hele opzet wel 'helderder' geworden, precies minder mik-mak…
 • Het hele stukje onderaan, mag van mijn ook wel terug naar boven.

  Deze lijst geeft de gebruikers weer die actief waren in de laatste 5 minuten
  Je laatste bezoek was op di mei 20, 2008 1:58 pm. Het is nu di mei 20, 2008 4:24 pm
  Berichten sinds laatste bezoek | Bekijk je berichten | Bekijk onbeantwoorde berichten

  De gebruikte kleuren vindt ik niet zo.
  Maar het blijft een leuke site .
  Groeten.
 • Over welk knopje heb je het? ik snap'm niet helemaal…. gewoon het [b:414a453cce]antwoord[/b:414a453cce] knopje? die zit toch gewoon nog links boven en beneden
 • Naar onder scrollen de laatste knopjes..

  Berichten sinds laatste bezoek | Bekijk je berichten | Bekijk onbeantwoorde berichten
 • Die gast Google zit nu wel erg irri telkens op plaats 2… Dat is de prijs van … voor…… wat?
 • Omdat het vorige topic gesloten werd zonder dat ik antwoord kreeg en er blijkbaar meer zijn die vragen hebben, probeer ik het hier nogmaals:

  Het ziet er goed uit, dat zeker (hoewel ik de indruk heb dat het nog niet helemaal af is?). Maar wat ik me dan afvraag, is waarom er nu nog wel moeite in een nieuwe stijl gestoken wordt voor phpBB2, terwijl dat overduidelijk een aflopende zaak is. En er geen plannen zijn voor een update, want dat zou teveel tijd kosten:
  [quote:b51ae6a625="Jeroen de Jager"]Onze afdeling techniek wordt van alle kanten (alle merken) bestookt met aanvragen voor nieuwe features, websites en aanpassingen van huidige sites. Dat is altijd schipperen met tijd, mankracht en budget. Aangezien het forum goed draait is het upgraden naar een nieuwere versie van de software geen hoge prioriteit. Zoveel leveren die paar banners nou ook weer niet op.. [/quote:b51ae6a625]
  Maar een nieuwe stijl voor het forum wel? En een extra google-ad-integratie? Als je dan toch moeite steekt die dingen voor het forum, doe dat dan meteen voor phpBB3. De installatie en conversie daarvan is een uurtje werk (als je tegen problemen aanloopt, anders is het binnen een kwartiertje gepiept), wat in mijn ogen in het niet valt met een nieuwe stijl maken.

  Sorry dat ik het weer opbreng hoor, maar gezien de voordelen van phpBB3 t.o.v. phpBB2 had ik nog begrip voor JdJ's argumentatie, maar dat staat haaks op het maken van een nieuwe stijl en tweaks voor een aflopend stuk software. Ik mag toch immers aannemen dat de IDG servers ook wel op PHP5 draaien…

  I hate to be a bug, maar ik vind dit gewoon erg onlogisch en in tegenspraak met eigen argumenten.
 • [quote:3c37e085a2="Ger"]De installatie en conversie daarvan is een uurtje werk (als je tegen problemen aanloopt, anders is het binnen een kwartiertje gepiept), wat in mijn ogen in het niet valt met een nieuwe stijl maken.[/quote:3c37e085a2]Het "probleem" is dat dit forum behoorlijk aangepast is door IDG (vraag me niet wat, ik heb het ook maar van horen zeggen ;)) en dat neem je niet zomaar over naar phpBB3.
 • Van wat ik zo zie zijn er niet veel mods geïnstalleerd hoor… Aan de "buitenkant" tel ik er 2: dat moderators overal kunnen modereren en die google-bot van de afgelopen dagen. Verder misschien nog hier en daar wat kleine tweaks, maar dat zijn peanuts. Die Google-bot hadden ze net zo goed voor phpBB3 kunnen installeren (is gek genoeg veel vraag voor dus al een mod voor beschikbaar) en in phpBB3 zit een standaard functie ingebouwd voor global moderators.

  Meeste werk zal dus een skin zijn, maar die hebben ze nu net zoveel aangepast als voor phpBB3 nodig was geweest als ze waren uitgegaan van de subsilver2 skin. Nog gemakkelijker zou zijn om de Vista skin te pakken, die is veel beter opgebouwd (uitgegaan van Prosilver) en er hadden vooral wat wijzigingen in de CSS moeten gebeuren. Hier en daar nog wat ruimte inbouwen voor de ads en klaar is kees.
 • Aanpassingen doen is wat anders dan mods installeren…
 • Ik vind het eigenlijk niet echt een verbetering die nieuwe stijl, het ziet er vooral bloated uit en leest veel minder rustig. Die Google Adbot is al helemaal irritant, en ik snap ook de lol niet zo van de links voor [i:17ad43c38f]Berichten sinds laatste bezoek[/i:17ad43c38f], [i:17ad43c38f]Bekijk je berichten[/i:17ad43c38f] en [i:17ad43c38f]Bekijk onbeantwoorde berichten[/i:17ad43c38f] onderaan de pagina de plaatsen in plaats van waar ze stonden, dat is zo'n beetje de enige navigatie die ik gebruik, en nu moet ik eerst helemaal naar beneden scrollen.
 • Opzich is't wel aardig. Dat metalic blauw is wel mooi, Alleen zoals ik al eerder aangaf, die knal rode letters vind ik erg iritant. Wat links betreft, links die ik niet gebruik daar klik ik gewoon niet op, maar staan me ook niet in de weg. die laatste berichten link heb ik nog nooit gebruikt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.