Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Image resizer

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Zeg, als C!T toch dit systeem blijft gebruiken, mag ik dan verzoeken om aub een image resizer op te nemen? Bijvoorbeeld deze? Simpele templateuitbreiding, weliswaar geschreven voor phpBB3, maar zal geen problemen opleveren voor phpBB2 gok ik.

  Ik vind het namelijk gruwelijk irritant als iemand weer een megascan of screendump plaatst, waardoor je om fatsoenlijk een topic te lezen steeds heen en weer aan het scrollen bent.
 • Zeg, zonder vervelend te willen doen: ik zou toch graag een reactie willen op mijn verzoek. Al is het maar "we gaan er naar kijken" of "doen we niet, want…", dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben, of dat mijn verzoek tenminste gelezen is en serieus genomen wordt (of niet). Volgens de Netiquette is het normaal om binnen een werkdag te reageren…

  Iets wat me overigens regelmatig opvalt in het feedbackforum de laatste tijd.
 • Ik kan natuurlijk wel zeggen "we gaan er naar kijken", maar ik denk toch dat dit iets voor een admin is…
 • Ik acht de kans dat je wens vervuld gaat worden, bedroevend klein.
 • Ik zeg liever niets dan zoiets vaags als 'We gaan er naar kijken' maar gezien je explicite vraag moet dat maar. Het zal alleen wel even duren voordat we er naar gaan kijken.
 • Ik heb er alle begrip voor, en waardeer het, dat je liever geen vage antwoorden geeft. Maar een vaag antwoord is beter dan geen enkel teken van "leven". ;) Geeft tenminste het idee dat het feedbackforum er voor meer dingen is dan alleen maar het foute en stoute posts topic. :)

  On topic: zoals eerder gemeld vind ik het ook OK als er niets mee gedaan wordt hoor, dat schept iig duidelijkheid. Uit je woorden proef ik dat niet de binnen een afzienbare termijn op de actielijst verschijnt.

  PS: sorry als ik met mijn gezeur een pain in the ass ben. Ik heb de laatste tijd wel vrij veel kritiek op jullie…

  PS2: dit is een voorbeeld van een afbeelding waardoor ik het topic al niet meer normaal kan lezen.
 • [quote:9bf8c5d661="Ger"]PS: sorry als ik met mijn gezeur een pain in the ass ben. Ik heb de laatste tijd wel vrij veel kritiek op jullie…[/quote:9bf8c5d661]
  Heb ik totaal geen probleem mee, je kritiek is meestal terecht. Ik baal er alleen van dat ik er niet 123 iets aan kan doen/verhelpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.