Vraag & Antwoord

Feedback Forum

bevestig = voorbeeld?

Anoniem
Repr
4 antwoorden
  • ik weet niet of dit al eerder is gezegt, kan het niet vinden met een zoek opdracht. om de een of andere reden kan ik de voorbeeld functie niet gebruiken. als ik deze gebruik weigert het forum een post te plaatsen maar blijft me het voorbeeld zien. ik heb dit met FF 3.0, IE7.0 en chrome beta
  • Je vraag is niet geheel duidelijk, gaat het nu om dat je wil posten maar het niet lukt, of omdat je een voorbeeld wilt zien wat niet lukt?

    Als het het eerste is dan wordt het wellicht veroorzaakt doordat je te snel achter elkaar post of te snel iets wil wijzigen. Om spambots dwars te zitten kan je maar 1 keer per 10 seconden (of iets in die zin) iets wijzigen/posten.
  • Het is een bekend probleem (althans, het is eerder gemeld maar ik kan het ook niet meer terugvinden) dat als je eerst op de voorbeeldknop hebt gedrukt, je dan even moet wachten totdat je op de bevestigknop kunt drukken. Dit heeft inderdaad te maken met de floodinterval zoals Arjan al noemde. Dit is overigens een C!T-eigen bug, want in phpBB2 wordt normaal dat onderscheid wel gemaakt.

    Na je voorbeeld bekeken te hebben even 5 tellen wachten heeft wel het gewenste effect.
  • Is gedaan om het spambots wat lastiger maken. Inderdaad minimaal 5 seconden wachten, voor je een knop aanklikt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.