Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Verzoek tot opheffing 'onderschrift-ban'

Anoniem
None
12 antwoorden
 • [i:3ecc2aba02]"Met zo veel gebruikers op deze site zijn er volgens mij meer dan genoeg mensen met een eigen site. Misschien is het leuk om hier wat eigen sites aan te prijzen zodat men tips kan geven en vragen kan stellen aan elkaar.

  http://www.ikbeneenstoutespammert.nl"[/i:3ecc2aba02]  Dat was mijn bericht van een tijdje terug, gewoon om te leren hoe ik mijn forum (zal dit keer géén link plaatsen) kon verbeteren. Niet om leden af te pakken van computer-totaal (lekker concurreren tegen 48583 leden).

  Maar goed, het bericht werd gezien als spam/reclame en mijn link (ik zal hem niet plaatsen..) werd veranderd in http://www.ikbeneenstoutespammert.nl. Op zich wel grappig, maar niet de bedoeling.
  Dus een PB gestuurd naar één van de mods…. geen reactie.
  Nog maar een PB sturen…. weer geen reactie.

  M'n onderschrift is schijnbaar ook geblokkeerd, want daar mag ik geen link in zetten (andere wel, maar goed).

  Ik zou graag willen dat een beheerder, administrator of moderator deze 'onderschrift-ban' opheft zodat ik gewoon weer op een normale wijze het forum kan gebruiken.

  Met de meest goed-bedoelende, niet reclame-willen-makende groeten…
  Obama…
  :roll:
 • Van mij mogen de links wel helemaal uit de signatures verdwijnen, dan hebben we dit soort problemen vanzelf niet meer. (niet dat het me nu stoort of zo, maar missen zal ik ze geen moment) Iedereen heeft p.s.v.r. al een website veldje dat hij kan invullen in zijn/haar profiel. En wie meerdere websites heeft die kiest er maar een ;-)

  Ik vond het overigens wel terecht dat je post werd aangepakt maar het zou inderdaad wel netjes zijn geweest als je even antwoord had gekregen, er van uitgaande dat je een gewoon keurig berichtje hebt gestuurd zoals deze post.
 • [quote:9e459a1416="Gooly"]Ik vond het overigens wel terecht dat je post werd aangepakt.[/quote:9e459a1416]

  Daar heb je gelijk in. M'n bedoeling was goed, maar de reactie ook.

  [quote:9e459a1416="Gooly"]maar het zou inderdaad wel netjes zijn geweest als je even antwoord had gekregen.[/quote:9e459a1416]

  Dat is waar, en inderdaad men heeft al een 'www-vakje', dus waarom ook nog eens een link in de sign?

  Bedankt voor je positieve en eerlijke reactie.. :wink:
 • Gheh, aha, ik denk dat ik hier iets van weet he. ;)
  En het was klaarblijkelijk pure spam, ga niet janken hier zeg, kom op, PM de mods/admins hier [en die hebben vast ook nog wel je originele post, kun je dat wellicht nog eens opnieuw bekijken].

  Hebbie wat te klagen, dan hebben we daar het forum 'feedback' voor [tis zeer duidelijk omschreven, en ik gok dat op dit draadje wederom een slotje komt, of dat hij verhuist wordt]. [strike two]

  Je begrijpt niet hoe het zit he, dit is de zoveelste keer, met de zoveelste mens die klaagt. Eerst spammen, dan boos worden dat heel de eerder gespammede site niet meer mag, incluis in een sig.
  Tis allemaal niet zo moeilijk te begrijpen, als je onze argumenten zelf ook eens onder de loep neemt en niet zonder enige kennis tot allerlei conclusies komt.

  [pas op, hieronder staat een sig met een link ! Edit: drie zelfs, waarvan twee klikbaar ! ]
 • ik verplaats hem naar feedback.
  Welke moderator had je een PB gestuurd? Normaliter mag je inderdaad wel een antwoord verwachten van een moderator.
 • [quote:82be69ab89="arjant2"]Welke moderator had je een PB gestuurd? Normaliter mag je inderdaad wel een antwoord verwachten van een moderator.[/quote:82be69ab89]

  Dat weet ik niet meer precies, is een paar weken terug gebeurd.
  Maar op zich maakt het niet heel erg veel uit, ik probeer geen gelijk te krijgen ofzo, het gaat mij erom dat ik het idee had dat het management van computertotaal mij als spammer zag en daarom onderschrift e.d. blokkeerde, dát wil ik uit de wereld helpen. Achteraf is de reactie ook wel begrijpelijk, ik heb zelf ook een forum en ik kan me voorstellen dat je 'beschermend' reageerd t.o.v. reclame-achtige links.
  Ik had mijn bericht destijds misschien iets anders moeten plaatsen, zoals hier bijv:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=196062
  Daarmee blijf ik volgens mij netjes binnen de huisregels..

  Dus als alle misverstanden de wereld uit zijn is er geen doel meer te behalen met dit topic en mag het van mij op slot..

  8)
 • [quote:0106d9f7a6="Phrea"]Ga niet janken hier zeg.[/quote:0106d9f7a6]

  Dat is gelukkig niet mijn bedoeling..

  [quote:0106d9f7a6="Phrea"]Je begrijpt niet hoe het zit he, dit is de zoveelste keer, met de zoveelste mens die klaagt. Eerst spammen, dan boos worden dat heel de eerder gespammede site niet meer mag, incluis in een sig.[/quote:0106d9f7a6]

  Boos worden?

  [quote:0106d9f7a6="Phrea"]Tis allemaal niet zo moeilijk te begrijpen, als je onze argumenten zelf ook eens onder de loep neemt en niet zonder enige kennis tot allerlei conclusies komt.[/quote:0106d9f7a6]

  Volgens mij heb ik wél begrip voor jullie argumenten en ook enige kennis. Het ging om een misverstand, een verkeerd opgesteld bericht met positieve bedoelingen, nu gaat het erom dat niemand met tandeknarsende stress achterblijft.. 8)
 • [quote:8feee560e9="Obama"] Dat weet ik niet meer precies, is een paar weken terug gebeurd [/quote:8feee560e9] Kijk bij je 'inbox' en ga naar 'verzonden'. Zie je het gelijk.
 • [quote:12e66a2bad="NHubregtse"]Kijk bij je 'inbox' en ga naar 'verzonden'. Zie je het gelijk.[/quote:12e66a2bad]

  PB verstuurd naar [b:12e66a2bad]Jeroen de Jager [/b:12e66a2bad] op zo okt 26, 2008 8:56 pm
 • Even wachten maar tot JdeJ hier naar kijkt.
  Als er een blok op zit dan kan alleen een administrator dat opheffen.
 • In het pb-tje stond niets wat om een reactie vroeg. Obama gaf aan dat hij begreep waarom zijn onderschrift is verdwenen.
  Hij heeft geen speciale 'onderschrift-ban', die bestaat ook niet.

  Ik heb even wat in het onderschrift-veld van hem getikt en dat doet het zoals jullie zien (in de openingspost). Bij de andere posts van hem staat geen onderschrift maar dat is een berichtspecifieke instelling (dat vinkje voor 'Onderschrift gebruiken (onderschrift kan aangepast worden in je profiel)').

  Duzz, over tot de orde van de dag?
 • [quote:609eff9024="Jeroen de Jager"]Duzz, over tot de orde van de dag?[/quote:609eff9024]

  Graag, ik denk dat dit opgelost is..

  Eerste plaats excuses voor het destijds 'op spam gelijkende' bericht.. :oops:

  Tweede plaatse bedankt voor de reacties en uitleg.. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.