Vraag & Antwoord

Feedback Forum

abonnement op Computer Totaal voor maar € 12,-

Anoniem
marotick
7 antwoorden
 • Ik ben jaren lang geabonneerd geweest op Computer Totaal maar ik heb eind vorig jaar het abonnement beëindigd omdat het voor mij niet meer duidelijk was waar ik nu eigenlijk op geabonneerd was na de splitsing.

  Nu krijg ik een aanbod voor een jaar Computer Totaal voor slechts 12 euro.
  Is dat omdat ze iets goed te maken hebben, hebben ze geld nodig?
  Eerlijk gezegd vertrouw ik het niet helemaal.
  Weet iemand meer?

  Jack Marotick
 • Niet sprekend voor Computer!Totaal, maar het klinkt als een actie om meer lezers (terug) te krijgen, in de hoop dat die na het eerste jaar lid blijven. En dan natuurlijk het volle pond betalen.

  p.s. Het is geen kwestie van vertrouwen, lees in plaats daarvan de voorwaarden, dan weet je zeker waar je aan toe bent.
 • precies … veel aanbiedingen zijn in de eerste maanden en/of het eerste jaar extra goedkoop.

  Bedenk daarbij dat we de helft van het jaar al voorbij zijn, dus dat het tot december maar de helft van de normale jaarprijs mag kosten gezien het feit dat C!T altijd in januari begint …
 • Nee, het gaat om 12 edities en gaat in bij het eerst nog te verschijnen nummer.  [quote:0cf1444c49="JaFO"]precies … veel aanbiedingen zijn in de eerste maanden en/of het eerste jaar extra goedkoop.

  Bedenk daarbij dat we de helft van het jaar al voorbij zijn, dus dat het tot december maar de helft van de normale jaarprijs mag kosten gezien het feit dat C!T altijd in januari begint …[/quote:0cf1444c49]
 • Lees de voorwaarden goed door, zit je na de eerste 12 nummers verplicht vast aan een tweede jaar? Word je abonnement automatisch verlengd? etc.

  Zonder de voorwaarden te kennen kunnen wij je echt geen zinnig advies geven.
 • Tip: als het na een jaar automatisch verlengd wordt en je nu al weet dat je daar geen zin in hebt. Direct achter de inschrijving de opzeggingsbrief per einde van het voordeelabonnement de deur uit doen.

  1e jaar is doorgaans tegen kostprijs van het blad (drukken/verzenden), verdienen doen ze vanaf het tweede jaar als je het blad leuk vindt of vergeet op te zeggen.
 • Ik heb ook zo'n kaart gekregen en het is inderdaad volstrekt duidelijk wat de voorwaarden zijn. Ik vind het ook best een goede actie. Ik heb net een abonnement op een ander blad afgesloten anders had ik dit waarschijnlijk wel gedaan. 12 Euro voor een jaarabonnement dat normaal rond de 50 Euro kost is niet duur. Ik vind het altijd wel prettig om een abonnement op een blad te hebben.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.