Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Topics verwijderd zonder reden.

Anoniem
egslim
14 antwoorden
 • Twee van mijn topics zijn zonder enige uitleg verwijderd. Dit vind ik heel erg storend, en ik hoop dat dit in de toekomst niet meer gebeurd.
 • Spam wordt verwijderd.
 • Ik zou niet weten waarom dat als spam geclassificeed word. Ik probeer gewoon een discusie op te starten zodat Cooler Master hun producten en/of diensten kan verbeteren, wat weer in het voordeel van de consument is.
 • Heb je soms aandelen in CM? :wink:
 • Nee, ik ben gevraagt door hun gevraagt om te helpen bij problemen en/of vragen over hun producten. Ook moet ik ervaringen en klachten peilen.
 • Tsja,dat doe je waarschijnlijk niet gratis dus….
 • Ik doe het op vrijwillige basis, maar krijg wel een kleine beloning in de vorm van een t-shirt of zoiets dergelijks. Maar op dit moment heb ik nog niks ontvangen, en heb ik zelfs meer kosten dan opbrengst. (Openbaar vervoer van €50,- en 7 uur reizen).
 • Heb je toestemming gevraagd aan de redactie? Daar is mij namelijk niets van bekend. Op dit moment zijn je posts dus gewoon spam, en worden zonder commentaar verwijderd.
 • Ik heb nergens gelezen dat je toestemming moet vragen voordat je een topic post. Ook vind ik het niet netjes dat ik niet even een berichtje krijg, zoals hier vermeld is:
  [quote:f6ccccee93][b:f6ccccee93]Mijn topic is gesloten, maar ik ben het er niet mee eens. Wat moet ik doen? [/b:f6ccccee93]
  Een topic wordt niet zomaar gesloten. Kijk even of de betreffende moderator een berichtje heeft gepost in jouw topic met de reden van sluiten. Is dit niet het geval, kijk dan even of hij je soms een PB (Privé Bericht) of bijvoorbeeld een e-mailtje heeft gestuurd. Is ook dat niet het geval, controleer dan even of er soms iets in één van de handleidingen staat waaruit je kunt afleiden waarom je topic is gesloten. Kom je er dan nog niet uit, neem dan contact op met (één van) de moderator(s), en als laatste redmiddel kun je een topic hier posten. Houd het wel netjes, en probeer niet te emotioneel te reageren en te gaan schelden of zo.[/quote:f6ccccee93]
 • Reclame voor een site wordt beschouwd als spam. Dat is dus geen normaal topic. Als we alle spammers berichtjes moeten gaan sturen, en uitgebreid moeten gaan motiveren, kunnen we wel aan de gang blijven.
 • Ik heb misschien alleen een beetje reclame gemaakt voor de Focus-Groep, omdat ik toch mensen moet overtuigen om mee te doen.

  Maar voor de Parts Shop heb ik absoluut geen reclame gemaakt, dat topic was bedoelt om ervaringen te delen en klachten en/of opmerkingen te maken.
 • Zoals ik in een van de bewuste topics al aangaf: een forumlid met twee posts en allebei hebben ze het doel om een website onder de aandacht te brengen. Dan heb je de schijn niet bepaald mee.
 • De link van de Part Shop had ook gewoon weggehaalt kunnen worden, dat was meer ter illustratie bedoelt.
 • [quote:7ef220479d="Blackruby"]Ik heb nergens gelezen dat je toestemming moet vragen voordat je een topic post. Ook vind ik het niet netjes dat ik niet even een berichtje krijg, zoals hier vermeld is:
  [quote:7ef220479d][b:7ef220479d]Mijn topic is gesloten, maar ik ben het er niet mee eens. Wat moet ik doen? [/b:7ef220479d]
  Een topic wordt niet zomaar gesloten. Kijk even of de betreffende moderator een berichtje heeft gepost in jouw topic met de reden van sluiten. Is dit niet het geval, kijk dan even of hij je soms een PB (Privé Bericht) of bijvoorbeeld een e-mailtje heeft gestuurd. Is ook dat niet het geval, controleer dan even of er soms iets in één van de handleidingen staat waaruit je kunt afleiden waarom je topic is gesloten. Kom je er dan nog niet uit, neem dan contact op met (één van) de moderator(s), en als laatste redmiddel kun je een topic hier posten. Houd het wel netjes, en probeer niet te emotioneel te reageren en te gaan schelden of zo.[/quote:7ef220479d][/quote:7ef220479d]Er staat wel degelijk in de regels dat je niet mag linken naar commerciële sites of reclame mag maken voor producten of diensten. Met andere woorden je bent in overtreding op de regels. http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=196669

  En wat betret het niet melden door een moderator van het verwijderen, het volgende. Spammers (en zo wordt dit gezien als iemand nieuw alleen maar commerciele zaken post) worden direct gedelete zonder bericht. Zonde van onze tijd als we alle spammers (en dat zijn er flink wat) steeds een bericht moeten gaan sturen over het hoe en waarom. Meestal heeft dat ook geen zin omdat het spambots zijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.