Vraag & Antwoord

Feedback Forum

sitechecks

Anoniem
Ger
2 antwoorden
  • Het gebeurt nogal eens dat er gloednieuwe gebruikers verschijnen die direct hun nieuwe website laten "sitechecken". Zie bijvoorbeeld deze, van zojuist. Niets mis mee, maar het het gebeurt ook regelmatig dat die site nu net een commercieel tintje heeft… Als een ervaren gebruiker dat doet heb ik er geen enkel probleem mee, die is dan reeds onderdeel van de community en dat die dan adviezen/meningen vraagt is niet meer dan logisch als je toch een computerforum bent.

    Als iemand zich echter registreert om een commerciele site te laten bekijken, riekt me dat toch wel weer naar spam. Hoe staan jullie (mods/beheer) hier tegenover? Tussen de regels door wordt er (ook door mij) regelmatig wat van gezegd, maar da's natuurlijk niet bevordelijk voor de sfeer in zo'n topic. Als het gewoon wordt toegestaan, zou het handig zijn dat dit ergens duidelijk wordt aangegeven. En als het niet is toegestaan, dan weet ik dat ik dat in het vervolg kan melden bij de stoute posts en het topic verder links kan laten liggen. :)
  • Ikzelf heb geen enkel probleem met welke sitecheck dan ook, behalve als er op die site spy/malware staat of dat er naar zo'n stem/puntenverzamelaarsite wordt gelinkt. Forumbezoekers zijn vrij om een site te checken of om elkaar ervoor te waarschuwen. Forumbezoekers zijn niet verplicht een site te checken als erom wordt gevraagd.
    Als het om een commerciële site gaat kan dat prima in datzelfde topic worden gemeld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.