Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Feedback...

Anoniem
Ger
12 antwoorden
 • Vooraleerst: dit topic is niet bedoeld om te bashen. Wel uit ik hier mijn ongenoegen en hoop ik hiermee weer wat prettiger het forum door te kunnen bezoeken. Misschien kan onderstaande wat lullig overkomen, maar fantastische bewoordingen zijn niet mijn sterkste kant. Lees daar dus aub een beetje doorheen.

  Het volgende: het komt m.i. veel te vaak voor dat het beheer niet/pas na aandringen reageert op feedbacktopics. Nu hoeft echt niet elk feedbacktopic een reactie van het beheer te krijgen (bijv. simpele Q&A-topics waar moderators of gebruikers op reageren) maar als er rechtstreeks een vraag aan het beheer gesteld wordt vind ik het toch een kwestie van algemeen fatsoen om daar antwoord op te geven. Dat hoeft niet meteen een sluitend antwoord te zijn, maar enige notie geven dat het opgepikt wordt is toch wel het minste. Ter illustratie een paar voorbeelden:


  Op 15 april (5 maanden geleden) vroeg lion (in herhaling van zijn vraag van 14 maart) hoe het nou zit met de extra download. Het beheer zwijgt in alle talen.

  20 juli (2½ week geleden) stelde ik een vraag in verband met sitechecks. Ik stel daar een hele open vraag, waarin ik het standpunt van het beheer/moderators vraag. Puur om meer duidelijkheid te krijgen. Tot op heden nog geen enkel spoor van reactie.

  23 juli (2 weken geleden) melden Arjant2 en ik dat er nog steeds problemen zijn met advertenties over content heen. Eerder meldde Jeroen dat het waarschijnlijk aan 1 computer lag, inmiddels hebben Arjant2 en ik toch wel aangetoond dat dit niet het geval is. Toch nog geen enkele vorm van reactie.

  Een week geleden en met een herhaling begin deze week, meldde ik dat de irritante banner bovenaan weer irritant was. Blijkbaar doet dat er ook niet toe voor het beheer, want er is nog niet gereageerd.


  Nu kan ik me voorstellen dat het beheer het druk heeft, maar een melding als "We hebben je opmerking/vraag gezien, we komen erop terug" (en er dan ook daadwerkelijk op terugkomen) geeft al een veel beter signaal af dan de opmerkingen gewoon negeren. Nu komt het -op mij- over alsof jullie het allemaal gezeur vinden wat de toetsenbordaanslagen van een reactie nog niet waard is. Bij de laatste paar punten die ik in het feedbackforum meldde had ik dan ook daadwerkelijk nog de gedachte "zou het eigenlijk wel zin hebben dit te plaatsen?". Dat lijkt me weinig gezond voor een feedbackforum.

  Overigens heb ik al eerder mijn irritaties gemeld over het uitblijven van reacties door het beheer.

  Nu maar hopen dat hier wel wat mee gedaan wordt. ;)
 • Toch erg jammer dat ook dit feedbacktopic weer genegeerd word. :?
 • Admin is op vakantie en meeste mods ook.
 • Kan zijn, maar ik heb jou, Gerben, Leo S, Obi-Wan-Kenobi én Jeroen de Jager toch langs zien komen sinds ik dit geplaatst heb. Dan is het toch niet teveel gevraagd dat iemand even iets meld als "je signaal is opgemerkt, maar gezien de vakantie zal een reactie even op zich laten wachten".

  Zoiets vind ik een kwestie van algemeen fatsoen en professionaliteit.
 • Bijna al je problemen/vragen zijn voor rekening van de admin. Daar kunnen wij als mods niets mee.
  Dus het is ook niet mijn/onze taak te reageren. Wij hebben onze richtlijnen en daar handelen we naar.

  Voor wat sitechecks is er geen eenduidige regel en is het aan de mods/admin daar per geval naar te kijken en te beoordelen.
  In principe staat het ook nieuwelingen vrij een vraag te stellen, of het nu een hard-, software-gerelateerde of andere vraag is. Mensen komen nu eenmaal niet voor niets hier naar het forum. Als iemand alleen maar hier een link post als spam dan treden we daar tegen op.
 • Ik deel de mening van arjan. Ik heb je opmerkingen gelezen, maar als mod kan ik er niet veel mee. Ik voel me dan ook niet genoodzaakt om te reageren. Wellicht kunnen we over de kwesties die jij hier aanvoert intern overleggen zodra iedereen weer terug is van vakantie.
 • Ik ben nog steeds op vakantie. Ik zal eens kijken of ik makkelijk in de topics die je aankaart een antwoord kan geven.
  Even algemeen: het forum is wat ons betreft voor en door lezers. Zelf proberen we er wel tijd voor vrij te maken maar in de praktijk lukt dat erg weinig. Zeker de afgelopen maanden hebben we het te druk met andere zaken (blad, specials, website en andere extra projecten).
 • Zo, volgens mij heb ik alles gehad.
  Je kunt overigens het beste me direct mailen voor een snelle reactie (en dan zie je op dit moment ook een out-of-office-reply zodat je weet dat een reactie van mijn kant wel even kan duren).
 • Alles gehad….?
  Wat te denken van deze dan?
  Foutmelding bestaat nog steeds (IE7) en ook hier zou naar gekeken worden…… :?

  Reactie in febr.(!)
  <<<We gaan ernaar kijken maar verwacht niet dat het de hoogste prioriteit heeft.>>>
  Hetgeen overduidelijk het geval blijkt dus….. :wink:
 • deze staat welliswaar in B&P maar zou eigenlijk in Feedback horen in afwachting van reactie.
 • [quote:8a943ed959="lion"]Alles gehad….?
  Wat te denken van deze dan?
  Foutmelding bestaat nog steeds (IE7) en ook hier zou naar gekeken worden…… :?

  Reactie in febr.(!)
  <<<We gaan ernaar kijken maar verwacht niet dat het de hoogste prioriteit heeft.>>>
  Hetgeen overduidelijk het geval blijkt dus….. :wink:[/quote:8a943ed959]
  Werkt de pagina niet goed, en zo ja, wat dan? Als het goed werkt maar met wat (onschuldige) foutmeldingen dan is het logisch dat er niet veel energie in wordt gestoken.
 • [quote:290d73b0dd="PS"]deze staat welliswaar in B&P maar zou eigenlijk in Feedback horen in afwachting van reactie.[/quote:290d73b0dd]

  Zie reactie in topic.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.