Vraag & Antwoord

Feedback Forum

BBCode editor

Anoniem
Torrentus
6 antwoorden
 • Misschien een suggestie indien het vriendelijk overkomt :P
  Beetje gebruikersvriendelijker kan geen kwaad, om maar iets te zeggen: jij selecteert een zin en je wilt het vetgedrukt krijgen, jij klikt en dan worden er de tags en automatisch aan begin/einde van de geselecteerde stuk gezet, zo ook met de rest en met emoticons ook … Voor url/img een inputbox om erin te vullen ..
 • zie het nut niet echt en snap het ook niet.
  Als je nu een stuk tekst selecteert kan je dat toch ook doen?

  By the way: aan de gebruiksfunctionaliteit van dit forum wordt in principe niets gewijzigd.
 • Het is afhankelijk van de gebruikte browser. IE doet het wel, Fx doet het niet bijvoorbeeld. Is weer een van de klassieke problemen van phpBB2, wat nu eenmaal geschreven is in de tijd dat javascript nog minder cross-browser bestendig was dan nu en IE de markt domineerde. In phpBB3 gaat het wel goed, maar dat pad zal C!T waarschijnlijk nooit zien…
 • Sluit me hier even bij aan.. BBtags werken érg irritant op dit forum :)
  Heb ik dan weer niet zo'n last van, want ik doe het toch zelf. (gebruik de knoppen niet), maar als ik op de B druk, krijg ik gewoon de tag aan het EIND van het bericht, terwijl ik iets geselecteerd heb, en 't eigenlijk daarom heen wil hebben. Als ik vervolgens aan't eind ontdek dat ik vergeten ben de tag af te sluiten, en ik zet de 'cursor' op de plek waar de tag moet komen, en nogmaals op de B knop druk, dan komt hij gewoon aan het eind.

  Zelfde geld voor alle andere tags, de letterkleur, lettergroote en smileys (<– smileys zijn ook erg irritant, dat ze niet ingevoerd worden waar je op dat moment aan het typen bent).

  Ik gebruik trouwens Chrome ;)

  Ik zag toevallig dat op de C!T homepage wel wijzigingen zijn aangebracht in dit systeem.. Werkt nu via Echo oid, en dat werkt dan wel weer vlekkeloos. Zo zou het hier eigenlijk ook moeten werken :roll:
 • [quote:e77fbe8d9b="Torrentus"]Zo zou het hier eigenlijk ook moeten werken :roll:[/quote:e77fbe8d9b]Kun je rekenen? –> Reken er maar niet op…

  Als me iets duidelijk is geworden over deze website is dat ze alleen maar investeren in het plaatsen van extra banners en het gebruikersgemak een negatieve prioriteit heeft. Zo'n beetje elk verzoek betreffende gebruikersgemak is genegeerd.
 • [quote:7493801976="Torrentus"]
  Ik gebruik trouwens Chrome ;)[/quote:7493801976]
  Ik ook, en ik ben er echt tevreden mee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.