Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Zoeken op computer!totaal

Anoniem
Jeroen de Jager
6 antwoorden
  • Op de site van computer!totaal is het mogelijk artikelen te zoeken, via het Zoekvenster. Als ik daarin nero typ, en vervolgens op het bovenste zoekresultaat klik, dan verschijnt de melding
    [quote:65bca38c4b] Uw zoekbewerking - Nero-9.4.12.3-Free-version - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd. [/quote:65bca38c4b] Is dat artikel wellicht verplaatst of verwijderd? En waarom verschijnt er in het zoekresultaat zowel artikelen van computer!totaal en topics van het forum? Ik zou het beter vinden als daarvoor twee afzonderlijke zoekmachines voor gebruikt zouden worden.
  • Idd, wel te "vinden" via Via Google cache
  • We zijn over op een ander cms-systeem, vandaar dat de zoekmachine nog een beetje van slag is. Na verloop van tijd gaat dat wel over en werkt het weer als vanouds. Forum- en webresultaten in een venster is juist expres zo gedaan. Je kunt de bekende zoeksyntax gebruiken (site:forum.computertotaal.nl zoekterm) om specifiek te zoeken.
  • [quote:cde40a60f7="Jeroen de Jager"]We zijn over op een ander cms-systeem, vandaar dat de zoekmachine nog een beetje van slag is. [/quote:cde40a60f7] Is dat wellicht ook de reden dat in een zoekresutaat met de computer!totaal zoekmachine, het artikel met de recentste datum niet altijd bovenaan staat? Of is daar een andere zoekterm voor nodig?
  • Het zoeksysteem wat we gebruiken is van Google. Op de representatie en sortering hebben we zelf geloof ik geen invloed. Via google.nl zou je dezelfde volgorde tegen moeten komen.
  • Ik heb het gecontroleerd. Inderdaad ook google houd die volgorde aan. Met één verschil. Bij google kun je nog klikken op Geavanceerd zoeken. Deze optie vind ik op de site van computer!totaal niet terug.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.