Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Irritante reclame

Anoniem
hoyte
13 antwoorden
 • Sinds wanneer krijgen we op dit forum ook irritante reclames die je moet dichtklikken voor je een topic kan lezen?
  In dit geval de reclame van 'Ditzo'?

  Prima de reclamepost zoals hij was bij elk topic, maar dit is gewoon zwaar irritant.
 • Als je en beetje handig bent heb je van beiden geen last… 8)
  alleen het wordt niet op prijs gesteld hier te posten ivm "mogelijke sponsorbijdragen aantasting…" :wink:
 • Tja, in de drang naar opvallen hebben de adverteerders mij in de armen van de adblocker gedreven. Banners zijn ok, maar dhtml/flash overlays, knallende muziek, eerst klikken dan lezen… dergelijke reclameuitingen zijn tenenkrommend. Daarom worden de meeste geblokkeerd.

  Bijkomend voordeel: de surfsnelheid neemt toe :)
 • Ik wil geen extra software installeren om die advertenties tegen te houden. Kijk dat er reclame staat ok, maar ik wil het niet bij elk topic steeds hoeven dichtklikken.

  Ik kom voorlopig niet meer tot die meuk is weggehaald..
 • [quote:90bf1d08fd="arjant2"]Sinds wanneer krijgen we op dit forum ook irritante reclames die je moet dichtklikken voor je een topic kan lezen?
  In dit geval de reclame van 'Ditzo'?

  Prima de reclamepost zoals hij was bij elk topic, maar dit is gewoon zwaar irritant.[/quote:90bf1d08fd] Dit is inderdaad zeer irritant.
 • Hij is nu in ieder geval weg. Maar of dat betekent dat het definitief niet meer zal gebeuren?
 • Meestal zit er een frequency cap op zodat je hem maar een beperkt aantal keer ziet. Hangt wel vast met cookies dus als je die uit hebt gezet/geweigerd, dan werkt die cap niet.
 • [quote:3a9e27098b="arjant2"]Hij is nu in ieder geval weg. Maar of dat betekent dat het definitief niet meer zal gebeuren?[/quote:3a9e27098b] Ik heb het nog steeds.
 • Hij is bij mij nu weg, maar die frequency cap ligt dan wel erg hoog, want ik heb het zeker wel stuk of 15 keer gehad…
 • Ik wou vanmorgen antwoorden dat ik hem nog niet had gehad, maar nu kwam hij ineens 5 keer achter elkaar… Inderdaad heel irritant en zoals ik al eerder aangaf, snap ik niet zo goed de bedoeling van al deze reclames. Mensen gaan zich er alleen maar aan storen en klikken deze dus zo snel mogelijk weg, of ze gaan zelf weg…
 • [quote:1af9946660="arjant2"]Sinds wanneer krijgen we op dit forum ook irritante reclames die je moet dichtklikken voor je een topic kan lezen? [/quote:1af9946660] Gebeurt dat in Internet Explorer? Want hier in Ubuntu Linux 9.10 heb ik dit nog niet gezien in Firefox 3.6 en Opera 10.10.

  Ik zie op dit moment hiermee, alleen de reclame onder de startpost. Soms aan de rechter zijkant naast de berichten. Maar niets wat ik zou moeten dichtklikken. Ik gebruik overigens geen add-blockers. En in Firefox zie ik in Bewerken > Voorkeuren. Tabblad Inhoud > Pop-upvensters blokkeren > Uitzonderingen, onder andere dit forum forum.computertotaal.nl Toestaan vermeldt staan.
 • Ik heb IE8 en het gebeurt nog steeds.
 • Zoiets is inderdaad superirritant, maar misschien moeten we er mee leren leven. Zoals iemand al aangaf: je kunt niet steeds allerhande software installeren om "van alles en nog wat" tegen te houden!

  En….: het kan altijd nog erger! Ook "geluid" (en hoe!) wordt al vaak gebruikt bij reclames. Soms redelijk "direct", maar ook als "Mouse over"; je gaat met je pointer over een bepaalde locatie en er klinkt herrie.
  Heel fijn allemaal!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.