Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Fout in emailer.php

Anoniem
None
41 antwoorden
  • [code:1:6087edce63]Failed sending email :: PHP ::

    DEBUG MODE

    Line : 234
    File : emailer.php[/code:1:6087edce63]
    Verscheen bij het plaatsen van een reactie in een topic waar blijkbaar de TS zich op geabonneerd heeft.

    Blijkbaar een fout in het bestand?
  • Ik heb diezelfde foutmelding vandaag ook gehad. Zelfs twee keer. Één om 7:16 en één om 7:58 bij het posten van een reactie. Het bericht wordt overigens wel gewoon geplaatst, heb ik gemerkt.
  • Klopt. Eerst wordt de posthandling gedaan (d.w.z. controle op rechten e.d., BBcode verwerking en aan het juiste topic plakken) en als dat klaar is worden de abonnementsmails verstuurd. Op dat laatste loopt het fout. Dat kan echter in van alles zitten, want als ik het me goed herinner van phpBB2 wijst de foutregel naar de errorhandler, dus iets als
    [code:1:adc9a903dd]generate_error($error_message);[/code:1:adc9a903dd]
  • Plaatje..

    Mocht het helpen.. :)
  • ik krijg het te zien bij elke post.
  • [quote:3737797943="Jax Dryke"]ik krijg het te zien bij elke post.[/quote:3737797943]
    Behalve bij deze dus :lol:
  • [quote:4d89070ebb="Torrentus"][quote:4d89070ebb="Jax Dryke"]ik krijg het te zien bij elke post.[/quote:4d89070ebb]
    Behalve bij deze dus :lol:[/quote:4d89070ebb]Is niet gezegd. Zoals je iets naar boven kunt lezen is de route die phpBB2 volgt:
    1. bericht plaatsen
    2. emails versturen
    3. gebruiker redirecten

    Pas bij stap 2 gaat het mis, maar dan is stap 1 dus al uitgevoerd.
  • test
  • nog een test
  • Krijgen jullie de melding nog te zien?
    Ik zie namelijk niks verschijnen. Volgens phpbb moet het komen omdat sendmail niet aan staat, maar die staat wel degelijk aan. Ook een nieuwe test user aangemaakt en mailtje kwam keurig aan.
    Anders moet ik die melding maar weghalen.
  • Het varieert. In dit topic had ik het zojuist weer bij het plaaten van dat bericht.

    Ik heb het idee dat het eraan ligt of een gebruiker zich geabonneerd heeft op een topic en dus steeds een notificatiemail krijgt bij een nieuw bericht.
  • Het is aangepast, nu zou het niet meer moeten voorkomen. Ook niet in het door Ger aangehaalde topic (heb ik net getest).
  • Ik heb er nu twee foutmeldingen voor teruggekregen:

    [code:1:b76195d887]Message: Expected '/'
    Line: 101
    Char: 72
    Code: 0
    URI: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=207434&highlight=


    Message: Expected '/'
    Line: 152
    Char: 60
    Code: 0
    URI: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=207434&highlight=[/code:1:b76195d887]
  • Lijkt hier inderdaad opgelost, foutmelding van Leo S krijg ik niet naar boven.
  • [quote:c4040dcc4c="Jeroen de Jager"]Het is aangepast, nu zou het niet meer moeten voorkomen. Ook niet in het door Ger aangehaalde topic (heb ik net getest).[/quote:c4040dcc4c]

    Hier ook geen problemen :)
  • De fout in de eerste post van Ger krijg ik steeds weer bij mijn reacties.

    Ook moet ik -als het wel "goed" gaat- op Alt-a drukken om de regel "Firefox prevented from redirecting etc" weg te poetsen. Dit laatste is er bij Firefox 7 portable in gekomen (dacht ik).
  • Ik heb de fout de afgelopen dagen ook al een keer of vijf voorbij zien komen.
  • Topic is gemeld bij de developers.
  • hier nu ook
  • Vandaag ook alweer driemaal gezien.

    Edit: vier keer, inclusief dit topic.

    Edit2: vijf keer, ander topic.

    Edit3: nog een keer, weer ander topic.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord